Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JE TO SNAD PRAVDA?

07. 03. 2001
1
0
1113
Autor
Folino

Lžem si jen tak pro radost lžeme sami sobě Lež nám bere přehlednost lžeme i těm v hrobě Vymýšlíme příběhy a svádíme k nim přátele tahle pravda rádoby nakonec nás semele Na partnerovy návraty tváříme se vesele Probíráme zálety až svalíme se s postele Vyžadujem náklonnost hlavně v noční době považuješ za drzost, že lžou taky tobě Přestaňme si nalhávat, že pravda vítězí nad nenávistí
kosa
07. 03. 2001
Dát tip
Kemo, tahle veršovánka je tak trochu slabá. Sice nemám rád, když lidi posílají dvě věci jeden den, a k tomu do arény, ale v Tvém případě mi to dává možnost srovnat. Tamta věc s tím mravencem je dobrá, tahle je, sorry, slabá. Jak to? Nevím přesně. Tím, že tam v té používáš volný verš, je tak nějak lehčí, nadýchanější a svobodnější. Navíc je tam určitá myšlenka vyjádřena dobrou a vtipnou metaforou. Tohle je proti tomu jako ošklivý obrněný robocop proti královně krásy. Kapišto?

Carodej
07. 03. 2001
Dát tip
dtto.

Robinson
07. 03. 2001
Dát tip
Dobrej napad. Jen snad, ze bez lzi nemuze byt pravda a naopak. Ale pretvarovani lidi kolem nesnasim a naopak (opet) hodne lidi kolem me nesnasi moji snahu o uprimnost (asi to dost casto boli)

Funda
07. 03. 2001
Dát tip
Líbí se mi myšlenka i zpracování.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru