Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krátká zdánlivá nesouvislost

14. 04. 2006
0
0
1535
Autor
warman
Od dalekých moří, od smutných skal Na cestu obrovský parník se líně dal Na palubě náklad toulavých muzikantů Ekvatoriální rovina, trumpeta, tram tu tů Nad mořem vyšla první hvězda I na první pohled se jí něco nezdá Možná že vlny a temná hladina Rmoutí se pro muzikálního mima Tváře z měsíce stejně studené a vážné Edisonův vynález pouští paprsky vlažné V nočním tichu se rozptylují mezi lidi ------------------------lidi mezi lidi Možná ranní rosa padne lící na podhoubí Ejhle probere se opilec spící na podloubí Jenom jestli tuhle krátkou noční strofu Lze naplnit po okraj a říkat slova tomu A nebo přestat blbnout nad papírem Z okna hodit zmuchlaným knírem Indického fakíra, který přistál na dvoře Jeho létající koberec má díru v motoře Do nového rána vstoupíme natěšení Aneb nevíme, máme-li být potěšení Lidi, budou tam zase jenom lidi? ----------------Lidi mezi lidmi?
warman
17. 04. 2006
Dát tip
no nic moc, kde je chyba, neví někdo?

warman
17. 04. 2006
Dát tip
hmm... no ono je to spíš ta hříčka... než cokoliv jinýho. Ale štve mi, že se tam nějak ignoruje kódování... zkusím to vylepšit...

froxx
15. 04. 2006
Dát tip
btw- název je přesný;) hodně výmluvný!

froxx
15. 04. 2006
Dát tip
..ňák mi to nejde pod vousy:/ první tři čtyřverší se mi zamlouvají. vidím v nich celek. dál jsem.. zmatena:) jsou tam dobré obraty a spojení, ale jako celek mě to není můj šálek kávy. spíš čaje:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru