Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Když ti někdo načůrá do jídla ...

17. 04. 2006
1
0
3288
Když ti někdo načůrá do jídla ...
... znamená to, že tě má rád?
Já nikdy nevím, strašně se mi to plete ...
Nene, mám na mysli hovna. Na těch já neujíždím rád:D.

MADVLAD
21. 04. 2006
Dát tip
Přestávám se orientovat! Jakože zrovna-hovna máš na mysli? Tak to jsou,věř mi nesmysly! Anebo že si ujíždím na sobě?Hmmm...Snad! Ale to asi každý-Ty snad ne?

No ty zrovna:D

MADVLAD
21. 04. 2006
Dát tip
A copak máš na mysli?Hovno asi ne..

No, mám pocit, že na tom fakt HODNĚ ujíždíš:D

MADVLAD
21. 04. 2006
Dát tip
Ty vole,kaviár to už ne-to neprovozuju ani já!A to nejen z lásky,ale ani z prdele,jako s tím chcaním v těch těstárnách!HOOOOOO-tak toto se mě teda povedlo-to se musím pochválit!Už sem dopsal"..ani z prdele",a teď se nad tím zamýšlím,jak rozkošná absurditka mě z toho(bez záměru)vznikla-"kaviár"(sraní)"neprovozuju ani z prdele"(myšleno z legrace

No tak to mě poser!!! :D:D

sidonia
21. 04. 2006
Dát tip
doprdele, proc dycky ja?!?!:( :)

MADVLAD
21. 04. 2006
Dát tip
Člověk-zdá se končí u k,a ledacos začíná u l-ale s určitostí to nevím-radší si kryju záda,abyses na mě pak nevymlouval,v případě že byses třeba upnul na něco,co by na základě mé definice měl být pořád ještě člověk,ale ve skutečnosti byses bězmocně houpal na konci koženého opasku.. A odpověď přidám i k samotné básni.Myslím,že to sice může znamenat i že Tě má rád,ale tipoval bych to,že ve většině případů to znamená bu´dto že je prase(nic proti pissingu jakožto milostné praktiky nemám,ale do jídla se to přece jen nehodí),které se z kuchyně nějaké putyky s číšníky královsky baví tím,jak se olizuješ po polévce,do níž všichi předtím ,nachcali-když sis ji výslovně přál z jídelního lísku-coby"tájemství šéfkuchaře"!A žádné přehnané city z jejich strany v tom nehledej.Před 15lety jsme dělali jako pubertˇáci v těstárnách,a chcaní do nudlí předtím než je stroj nasáčkoval,patřilo k našim nejoblíbenějším činnostem z celé směny,a věř mi,že jsme tím taky nevyznávali lásku celému světu;)!A pro Sidonii:pokud jíš těstoviny,tak nevěř tomu-..že nikdy,nikdo..-mám zjištěno,že to i dnes patří tak nějak k práci těstárníků-a nejen v Rosických těstárnách..

MADVLAD
21. 04. 2006
Dát tip
Člověk-zdá se končí u k,a ledacos začíná u l-ale s určitostí to nevím-radší si kryju záda,abyses na mě pak nevymlouval,v případě že byses třeba upnul na něco,co by na základě mé definice měl být pořád ještě člověk,ale ve skutečnosti byses bězmocně houpal na konci koženého opasku.. A odpověď přidám i k samotné básni.Myslím,že to sice může znamenat i že Tě má rád,ale tipoval bych to,že ve většině případů to znamená bu´dto že je prase(nic proti pissingu jakožto milostné praktiky nemám,ale do jídla se to přece jen nehodí),které se z kuchyně nějaké putyky s číšníky královsky baví tím,jak se olizuješ po jeho polévce,do níž všichi předtím ,nachcali-když sis ji výslovně přál z jídelního lísku-coby"tájemství šéfkuchaře"!A žádné přehnané city z jejich strany v tom nehledej.Před 15lety jsme dělali jako pubertˇáci v těstárnách,a chcaní do nudlí předtím než je stroj nasáčkoval,patřilo k našim nejoblíbenějším činnostem z celé směny,a věř mi,že jsme tím taky nevyznávali lásku celému světu;)!A pro Sidonii:pokud jíš těstoviny,tak nevěř tomu-..že nikdy,nikdo..-mám zjištěno,že to i dnes patří tak nějak k práci těstárníků-a nejen v Rosických těstárnách..

Jolana19
17. 04. 2006
Dát tip
lehce mě mate věta: Znamená to že tě má rád? Napadá mě jen: Jiný kraj, jiný mrav. Protože jako vyznání lásky, teda nic moc a fakt se mi to neplete

sidonia
17. 04. 2006
Dát tip
jaxe do lesa vols vola, taxe z lesa ozyva... na intim otazku, intim odp.

To je spíš velice intimní odpověď:D.

sidonia
17. 04. 2006
Dát tip
promin,ale to je moc intimni otazka.. natolik se este nezname, je mi lito

A kde vlastně končí člověk a začíná ledacos?

sidonia
17. 04. 2006
Dát tip
clovek si zvykne na ledacos...

Což je přinejmenším podezřelé...

sidonia
17. 04. 2006
Dát tip
nebo se nikomu nechce chcat kdyz jim

Asi tě nikdo nemá rád, nebo...?:D

Jasný, na koledníky:D.

sidonia
17. 04. 2006
Dát tip
me tam este nikdy nikdo nenacural, tak nevim zkusim o tom popremyslet

Mně se plete jazyk v puse, asi si ho nechám odstranit:).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru