Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

bez nazvu

20. 04. 2006
0
3
1085
Autor
MMuf


bez nazvu

Andrea seděl v odporně zapáchajícím pokoji, díval se na žluté mapy které tvořila prosakující voda na stropě a bylo jí všechno jedno. Nevnímal že Bára si mezitím dala takovou dávku až se jí zatočila hlava a spadla na zem do psích sraček. Zdálo se jí že je volná, nemá žádné potíže  že si jen tak leží na svěže zeleném trávníku slunce mu hřeje do tváří a on nic nevnímá. Mezitím v pokoji vypukla rvačka neboť si Laďa si chtěl dát  poslední dávku a na Petra nic nezůstalo. Ten si to však nechtěl smířit a vytrhl Laďovi z ruky stříkačku a chystal si jí zabodnout do ztopořeného údu. Bylo to jediné místečko kde měl ještě zdravou kůži. A bylo po ruce. Láďa si obmotal  škrábnutou paži kusem posraného hadru  a byl pevně rozhodnut že je to jen a jen jeho dávka a žarnem vysmahlej teplej debílek mu jí nevezme. Rozběhl se proti němu a chystal se mu stříkačku vytrhnout z ruky. Dokonaly plán se mu však nepovedl tak jak by chtěl stříkačku sice dostal ale ta mu v zápětí vyklouzla z ruky a rozmlátila se o podlahu. Zůstal zcepeněle stát nad hromádkou střepu a bezmocně se díval jak se jeho matroš vsakuje do suchého prachu. Petr však nečekal ani vteřinu, okamžitě si začal vlhký prach rvát do huby, nevadilo mu že jsou v něm střepy ani necítil ten všeobjímající pach psích výkalu, silu polykat mu dává vzpomínka na svůj předchozí absťák.


3 názory

Pisces
07. 05. 2007
Dát tip
jo tak to ovšem chápu, to je pak jiná

MMuf
07. 05. 2007
Dát tip
měl to byt užasny roman na pokračovaní tohle je utržek z 136 str. boužel jsem pro něj nemohl vymyslet nazev tak jsem ho hodil do koše...

Pisces
07. 05. 2007
Dát tip
Noooo, já si nejsem úplně jistá, ale o čem to je? Kromě toho, že jsou tam čtyři fetky, psí sračky a drogy? Má to nějakou hlubší myšlenku, když už stojíš o hlubší kritiku? A oprav si chyby a překlepy ;)

MMuf
20. 06. 2006
Dát tip
mě nedostanete..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru