Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hard Colaps

23. 04. 2006
0
0
372
Autor
Kavča

Zástava srdce

Felicitas byla krásná a něžná dívka.Často jí říkali ,,Fleur Delacourová".Velice se o sebe starala,až na jednu věc:nerada se starala o kluky (SVÉ KLUKY).Jednou ale narazila na skupinu Tokio Hotel,která jí změnila život.Hrozně se jí zalíbil Bill.Bill Kaulitz.Děvčata se divila,co to s ní je?Nikdy neměla kluky v oblibě a teď tohle?Ale Felicitas je nechala,atˇ si říkají co chtějí-věděla,že čím více bude ty roznašečky drbů (tzv.slepice)okřikovat,tím více drbů o ní bude.Z legrace klukům napsala a čekala.Po měsíci:,,Felicitas,máš návštěvu-nějací Tokio Hotel..."Felicitas vystřelila ze svého pokoje a...A najednou se jí zamotala hlava,nemohla dýchat a hrozně ji bolelo srdce-bolest vystřelovala do levé ruky-INFARKT!!!Udělaly se jí mžitky před očima a klesla na kolena-Tom ji stačil pohotově chytit.

V NEMOCNICI:

,,Felicitas,vzbuď se,udělej to pro mě!Prosím!"Byl to zoufalý hlas Billa,který se do Felicitas zamiloval.Na první pohled.Felicitas se vzbudila a něžně Billa pohladila po tváři.,,Billy,co tu děláš,co...Co je za den,kde..." ,,Pssst!Teď se neunavuj mluvením." Řekl Bill a políbil Felicitas.Ta byla v sedmém nebi.,,Chtěl jsem ti to už dávno říct Feli.Víš,koho mi připomínáš?" ,,Fleur Delacourovou z Harryho Pottera" Řekli oba současně a rozesmáli se. ,,Doufám,že máš ráda čokoládu,máš ji na stole." ,,Nemám,ale ty jsi sladší...Sladší,než všechna čokoláda světa."

...,,MILUJI TĚ BILLE!"...

...,,MILUJI TĚ FELICITAS!"...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru