Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Farmer´s Birthday - Kritika Vás!!!

11. 03. 2001
3
0
3023
Autor
Zoltan

V textu se vyskytují sprostá slova, proto vy, kterým je tohle adresováno prosím zatněte zuby a reagujte na text dole. Tohle, co jste udělali bylo veliké šmé!!!! To největší, jaké jsem kdy zažil! Nevim, jak vám svou zlost mám předložit, proto to shrnu do souboru jednotlivých výkřiků a vy si to přeberte, protože z tohohle dobrý pocit rozhodně nemám, spíše je mi blivno! Ta lavina odjezdů, co se strhla ve dvě a pokračovala do čtyř byla pěkné šmé! Ráno druhý den (neděle), když jsem zmizel i já mě napadaly samé VELMI neslušné výrazy, jak vás všechny označit. Proč jste to udělali? Proč jste v tom Lampáře nechali?Uvědomujete si, jaké trápení jste mu tím přidělali? Nikdo totiž nedopil sudy ( a to se na každém slušném mejdanu děla), tvrdého zbylo taky dost. To ale není hlavní. Hlavně jde o Lampáře. O člověka, který se sral celý týden se zařizováním, aby se vám líbilo. Měl s tím takové běhání…Vše směřovalo k hlavnímu večeru, vše vypadalo O.K. On se bavil, někteří z nás se bavili. Tak proč jste do hajzlu odjeli? Je to vyjádření neúcty k celé akci, je to podraz na Lampáře! Přijeli kapely. Když jsme tam zůstali JEDNO auto, myslíte, že přijedou na příští narozeniny? Jam, který se tam po koncertě strhnul byl naprosto neuvěřitelný! Mlátilo se vším do všeho, nemělo to konce. Každý se vyřádil, i ti, pro které jel Lampář do Liberce, aby neurazil kapely úplně ( jinak by publika bylo asi 10 kusů lidí, což je opravdu málo!). Chápete, co jste natropili tím, že jste se sebrali a zmizeli? Nemůžete, protože jste tam nebyli! Mnoho z vás odjíždělo jen kvůli tomu, že jim to tam nevyhovovalo, nebo proto, že jeli ostatní. Asi jste ještě nepochopili, že to nikde nemůže být dokonalé, vše záleží jen na tom, jak se na tu akci podíváte a položíte se do ní! Vše to je o míře tolerance skupiny, do které vcházíte. Když je ale na hlavní večer deset lidí z padesáti, kde to jsme? Je to neúcta k hostiteli, je to neúcta ke kapelám. Chápu že někteří opravu domů museli, ale ruku na srdce, museli jste opravdu všichni? Jen malou poznámku. Když se tu tak všichni známe, mohl by kurva někdo vrátit Papouchovi jeho spacák? Byl bych všem moc vděčen, kdyby probrali své svědomí a vědomí. Rád bych, aby ho totiž dostal zpět, když mu ho někdo tak překrásně ukradl! Závěrem vám chci říct, že mě opravdu serete. Nemusí se vám to líbit. Rád jsem vás poznal, Jste příjemná partička. Ale tohle, co jste Lampářovi udělali je ten nejhorší podraz! Šáhněte si do svědomí a příště, až se zase budete hlásit na nějakou akci, zkuste tam sakra vydržet o něco déle. Ano? Zoltan
šestič
31. 03. 2001
Dát tip
Budu asi prudit, ale výmluvi jsou výmluvi a proto nic neomluví to že 95% lidí po zajímavě stráveném pátečním Jamu (nikdy jsem ještě neslišel organizovaný HLUK) prostě zdrhli. odpoledne jsme vyrazily se Zoltanem a pár lidma z Liberce skákat z mostu (na LANĚ!!) a na kolejích nás míjely skupinky lidí kteří spěchali na vlak a museli tu ono, tu tamto, a strašně se omlouvali že musí jet pryč, ale zdrhli ste prostě VŠICHNI!!!! a to vás prostě neomlouvá!!!!!!! Když jsme se vrátily do hasičárny stálo tam jen naše auto a všici odjeli do pryč. Kapely hrály skvěle ( nikdy nezapomenu jak New Kids Undergnout hrály píseň o akné mladých pubescentů!) a celkově to bylo faj a možná malá omluva Rychlýmu Konci za ten rychlej konec. A tak jak říká Zoltan a jak říkají TRIP BOYZ: "Bij sa Svobodna Kupmania! Bij sa živoem kým ho nepustíš"!

Vojtek
23. 03. 2001
Dát tip
ergo: Mně osobně nevadila elektronika jako taková, protože když se mi nechtěla poslouchat, šel jsem pokračovat v chlastání a vyluzování pazvuků na chodbu :-))) a vůbec vkus máme různej, že??:-) Mně vadilo spíš to přerušování nějaké, to je jedno čí, produkce elektronikou. A vůbec na takovejch akcích je lepší živá hudba....jsou-li na ní takoví jedinci kteří ji jsou, byť s různým výsledkem, schopni vyloudit, ne? ale dobrá akce to byla :-))))))))) Kuva toho papoucha bych chtěl vidět....nemáte něgdo videozáznam ????? Elvis :-))) LILI: ranní káva :-)))) *

ergo
20. 03. 2001
Dát tip
kafka : ....proste mi dej buď svoji adresu, nebo se pak dohodni s lamparem kdy ti to a jak, v Praze dodá.... nakonec sseeem mi to podarilo usporadat do peti cd, a dokonce se objevily dva songy s Papouchem atp. ....ps vsem, okolnost elektroniky : priste si dejte teda pozor jestli se neangazuju v organizaci akce taky já. holt smula, priste si dam pozor.... ...ja vim brizo ze sem te nasral ale obecenstvo nebylo jednolite takze produkce taky ne, me strasne mrzi ze lidi z Liberce to brali s daleko vetsim nadhledem, fakt je mi to lito a priste se nato uplne vyseru... ...cirou nahodou nenaselste tam nekdo kinofilm? rad bych ho nasel dik ,,,,,, byl uz vyfocenej.

LILINKA
20. 03. 2001
Dát tip
Rozhodně nelituji že jsem odjela až v neděli. Byla to super akce a já se skvěle bavila!!! Chtěla bych upozornit na to, že jsem se na akci pokoušela vládnout fotníkem a mám i pár fotek. Dokonce mám krásné fotečky předávání daru pro Lampáře. Jinak myslím že bylo docela smutný jak pomalu všichni odjížděli, až jsem se bála že tam zůstanu sama :-( hurá nezůstala.

Mahoney
16. 03. 2001
Dát tip
P.S. včera jsem reagoval poněkud přehnaně a bezohledně, jenže... opravdu se mi zvedá žaludek, když se někdo v textu, ve kterém se tolerance vyskytuje zhruba stejně jako věrnosti v sexuálním životě psů, ohání slůvkem tolerance a myslí loajalitu...!!! naštěstí je z textu vidět, že tahle záměna slov nebyla záměrná, jinak bych si asi pozvracel klávesnici, tedy přesněji řečeno pozvracel bych kamarádovo klávesnici, což by mě mrzelo víc... btw, původně jsem vůbec jet nechtěl, tušil jsem, že to není akce pro mě, bohužel, některým lidem se povedlo mě přemluvit... ale ne, nelituju toho, že jsem tam byl - jak se říká, co mě nezabije, to mě pošílí... chicht - myslím že ti, kteří mě znají, tu změnu dobře vidí

PetrViP
16. 03. 2001
Dát tip
M: hele ten vopruz s těma technařema mě taky štval... všechno ostatní viz výše...

zolli
16. 03. 2001
Dát tip
Budu si odjíždět kdy budu chtít! Ožírat se s kým já uznám za vhodné a žádný smrádě mi do toho nebude kecat! Nemyslím, že bych musela komukoli skládat účet, ze svého svobodného počínání. Jinak Lampářku, na jiné akci se ráda seznámím!

kafka
15. 03. 2001
Dát tip
ergo: !!!!! já chci určitě CD s MIMO!!!!!! Jak se to dělá??? ;-)))

Mahoney
15. 03. 2001
Dát tip
ech, lidičky, donutili jste mě přihlásit se... tak, mé pocity z akce: bylo mi moc smutno, když jsem poslouchal Břízika, kterému technaři každou chvíli vypli mikrofon, případně mu do jeho snahy o hudbu mixovali hluk... vím že to asi skoro nikdo z vás nezaznamenal, protože jste ho stejně neposlouchali, ale... jinak - nemyslím, že je vhodné někomu nadávat za to, že odešel... když se někomu někde nelíbí, proč by tam měl zůstávat ???! aby se zcvoknul ?! (a věřte, že přesně to by mě potkalo... ehm, proč ten podmiňovací způsob, myslim že ještě v pondělí jsem byl dost mimo...) je mi líto, že to dopadlo, jak to dopadlo... ale nemyslím si, že je správné za to komukoli nadávat... mějte se fajn a&M., & b&b

Vojtek
14. 03. 2001
Dát tip
Vězte, že já za žádnou cenu odjíždět nechtěl. Ale s papoucem jsem přijel, proto jsem s ním aji odjel. Akce byla perfektní, až na ty technaře, kteří jakmile zmlkla trochu rozumná muzika už se drali k zesilovacím čudlíkům a v docela komorní náladě, kterou nastolil Bříza nebo kdokoli, oblažovali publikum :-( Já jsem nezvládl odjezd a loučení, při čemž jsem docela zapomněl na Lampáře, ale za to jsem se mu už omluvil. Jinak akce byla fajn... a díky všem :-)) Jaktože se dopilo pivo? Když jsem se o půl šesté ráno dožadoval škopku tak mi nikdo nechtěl natočit. To je podlé a nemorální. To je trápení zvířátek :-)))) !!!!!! Jediný ce mě trochu mrzí je, že jsem Papouchovi šlohnul spacák, nepřispěl jsem na pití a přemluvil všechny aby odjeli. Jsem kretén :-)) a ještě jednou díky. Lampáři,Zoltane, Petře,Ergo, všichni...... Blik *!.

suvicka
13. 03. 2001
Dát tip
Necejtím se dobře, ale ...jasně, nemá smysl říkat, proč a jak, jen jsem musela a nebylo mi to zrovna po chuti. A mrzí mě to, příště si to zařídím tak, abych nemusela dělat zkoušky ze čtyř neklasifikovaných předmětů a být s váma. A doufám, že vás to úplně neodradilo od něčeho¨dalšího a Lampíku - Všechno nejlepší :c*** Takže snad příště...

ergo
13. 03. 2001
Dát tip
Já sem si řikal jak se mohli rozbít tři tlustostěný pulitry. ZOLTANE !!! takový jsou svatý ... ...kdo chce CD s MIMO _? čus ergo

PetrViP
13. 03. 2001
Dát tip
ty vole, jedem!!! další akce by za rok mohla proběhnout. basák New Kids mi říkal, že proběhne koncertv pátek 21. tohohle měsíce na Proseku.... zvažuju to - hodně se mi tam chce!!!:)))

PetrViP
13. 03. 2001
Dát tip
J: víš, ono v pátek nás tema celkově k tý padesátce i bylo...

tOjik
13. 03. 2001
Dát tip
zOlte vudec nevadi ze to bylo syrove aspon to uvedlo vasi (Tvoji) naladu a rozhorceni. na pristi akci se sejdem (doufam).

Merle
12. 03. 2001
Dát tip
přiznám se, že jsem odjíždět nemusel... ne nebylo nic, co by mě nutilo bejt někdy v nějakou dobu. Přijel jsem za Lampářem, Bezim a ostatníma Písmákama. Ne kvůli muzice a už vůbec ne kvůli pití (jsem na tom asi jak Rivka). Ani jsem od toho nečekal akci v písmácké režii, jako někteří a neodjížděl jsem nespokojený nebo zklamaný. Co na tom, že takovéhle akce nejsou mojí oblíbenou zábavou, že o vstupném nebyla předem řeč, že většina cestovatelů zbytečně bloudila, že do Břízova - Janoty se pouštěl vyřvaný trance. Akce byla sice vyhlášená (tady) do soboty, ale já počítal i s nedělí (pro jistotu). Jen ne s tím, že většina odjede... BTW: Mysli si co chceš, ale spacák nikdo z nás písmáků Papouchovi neukradl. Za každého z těch co znám bych dal ruku do ohně (ikdyž radši levou).

hermit
12. 03. 2001
Dát tip
viz Silly a částečně Merle... Je mi to líto, STOKRÁT raději bych byl zůstal, než odjel v sobotu v poledne...ale... je v pořádku, vyčítat někomu, že odjel, kdy odjel? Někdo musel, někdo nemusel... Mám trpět pocitem viny za to, že jsem odjel? Možná by bylo lepší, kdybych tedy býval vůbec nepřijel, to bych byl tím pádem asi bez viny, ne? ):-( Lampáři a spol.: díky vám všem za krásnou akci, kterou si v sobě ponesu ještě mocamoc dlouho... Nikoho z vás, co jste tam byli, jsem předtím uviděl, a doufám, že vás ještě určitě nejednou uvidím... Opravdu dík!! :-| ...a nenechám si od nikoho mluvit do toho, kde jsem měl, nebo neměl být a kdy jsem odtud měl odjet a ... to je asi opravdu jen moje věc...nikomu nic nedlužím a co jsem si nadrobil, si vypiju..osobně... jsem nerad, když mě někdo nutí ... i do pití...rozhoduju se sám, pokud možno...

hermit
12. 03. 2001
Dát tip
opravuji: nikoho z vás... jsem předtím neviděl... :-))

kafka
12. 03. 2001
Dát tip
hermite, nenene, myslím, že se tak cítíš proto, že se to Tebe netýká... myslím, že nejdůležitější pro každého je dodržet to, co jsme slíbili... i proto máme svědomí. A každý sám ví nejlíp, co slíbil. A rozhodně to není o neutěšitelném pocitu viny... i když uznávám, že to tak trochu výše vyznělo... Jsem si jistá, že všechno bude zase dobrý ;-))

hermit
12. 03. 2001
Dát tip
No jo, možná jsem mírně ujel, protože mě to trošku vytočilo. Ale už jsem se vydýchal a je to dobrý. Mám vás rád. Příště se třeba někde budu moct zdržet dýl. :-)

PetrViP
12. 03. 2001
Dát tip
Merle a spol: akce byla vyhlášená i NA sobotu. a když se podíváš na upoutávku od Lampáře, tak je tam napsáno PRISPEVEK NA PITI, s tím, že jsme nepočítali, že je to povinný, nebo že každej něco dá. co se ještě v sobotu stalo: potom co jste odjeli, jsem byl uvnitř sebe taky dost nasranej, taky jsem se cítil blbě kvůli Lampíkovi a kvůli kapele Rychlej konec, který sem slíbil účast padesáti lidí. asi v šest hodin přijeli ony dvě zmiňované - tentokrát profesionálnější - skupiny, byla o hodně lepší v podstatě klubová aparatura (dvakrát se zvětšilo pódium). jedna kapela byla Mišíkovská, druhá řekněme pokračovatel androše (New Kids Underground). New Kids byly od začátku v pohodě, hezky jsme si u láhví pokecali - brali to tak jako že bude komorní mejdan - postavili se k tomu skvěle... zato Rychlej konec byl nasranej až po uši. ani se jim nechtělo vybalovat hrací náčiní. pak se ale cosi zlomilo (všichni se taky postupně upravili podle svýho:), přijelo ještě pár lidí z Liberce (který tam Lampář ani nevím jakým způsobem dotáhl. a pak to začalo!!! v půl osmý vystoupil Rychlej konec a spustil. nářez, výbornej bigbít. nutno říci, že asi tisíckrát hlučnější!!! od tý doby, co jsem je viděl naposled se hodně zlepšili. dotáhly s sebou klávesistu. a pak New Kids!!! (mimochodem měli velmi přijemnou saxofonistku:))) jo! kromě svejch věcí zahráli i některé starší fláky (PAPOUCHU!) jako Lihovar od legendárních Extempore (litoval jsem, že jsem neřekl Mikolášovi, aby taky přijel (BRIZO!!!) nebo Spofu od Plastiků. v průběhu tohoto komorního vystoupení vznikla naprosto úžasná atmosféra, stal se z toho dokonalej mejdan. vše vyvrcholilo hromadným jamem, kdy všichni mlátili, jak vo život do všeho, co měli při ruce (já jsem např. rozštípal paličky!!!). bubeník Rk udával rytmus, kapely se promísily. hrálo se na lžíce (zničeno). smetákem. na didgeridoo. Zoltan zdemoloval svůj buben. nářez, nářez, nářez!!! brutální!!! a ten dárek byl FAKT UZASNEJ!!! KAFKO A DANO povedlo se vám to moc moc moc!!:)))))))) nic to ale nemění na tom, že jste se někteří mohli ještě zdržet do rána.

Jarodějka
12. 03. 2001
Dát tip
jak může někdo někomu slíbit 50 lidí, já bych za člověka kočku do ohně nehodila

Zoltan
12. 03. 2001
Dát tip
Lidičky, asi jsem odjinud. Mě to jen přišlo smutné. Lampář se tak sanžil... Asi chyba v komunikaci, nebo něco takového. S tím kradením, to mi ujela ruka, omlouvám se. Celé jsem to napsal ráno, hodinu po mém příjezdu domů. Proto je to takové syrové. Přišli jste o obdarování Lampáře, o skvělý večer, o mocmocmocmoc... Výčet ztrát: - Uhlák - zníčeno PetremVIP při jamu, hrál na něj - Jeho paličky o uhlák -Buben, můj, povrch zcela zmizel, objevily se trhliny. Jam - Lžíce 4x, pak mi zakázali nosit nové. - 3x půllitrová sklenice, pokus o hraní při jamu -uši všech, protože to bylo strašně nahlas a nikdo nehodlal hrát více potichu! -basák New Kids, nevydržel alkáčový nápor -Rychlej konec, nevydržel nápor mě a kámoše.ˇ´Ukol byl jasný. Zmastit kapelu tak, až nebude vědět, že vlastně hraje. Splněno za jedna. - Technaři z Liberce- Podařilo se nám to znechutit i jim na úkor radosti u nás! Doufám, že se se mnou budete ještě někdy bavit a jak říká Zoltan: "Bij sa Svobodna Kupmania! Bij sa živoem kým ho nepustíš"! Zoltan

MM
11. 03. 2001
Dát tip
ouvej :( pěkně jsi mi sedl do svědomí, a to přesto, že jsem od začátku věděl, že v sobotu večer musím být v brně, takže se mě zbrklost odjedzu (skoro) vyčítat nedá. dokonce (někteří, co mě přemlouvali, mohou potvrdit) to vypadalo, že nebudu moci přijet vůbec. ale akce to byla skvělá a o to víc mě mrzí, že jsem nemohl zůstat, protože bych (a to přes fakt, že sobotní kocovina v mém případě opravdu stála za to) určitě zůstal. taky je mi líto, že s některými jsem (opět! viď břízo!) nepokecal... i když skupiny možná nebyly úplně v mém stylu, bylo to super a je mi líto, že to nakonec dopadlo tak rozpačitě. AdaMM

Jarodějka
11. 03. 2001
Dát tip
fňuk, já nebyla, vůbec jsem si nevšimla, že se to avízovalo, asi jsem byla tehdy na horách

tOjik
11. 03. 2001
Dát tip
sOuhlasím s MMem i s tebou Zoltane akce to byla dobra (nemožu soudit byla to 2. akce na ktery sem byl, ale byla supr). Věřím v lidskou solidarytu a doufám, že Papouchovi tem pos... spacák někdo vrátí. Vuči Lampařovi a ostatnim je mi to líto, ale viděsl Papoucha jak vypadal von by tam seděl a byl protivnej. To, že jich vodjelo tolik mě přeqapilo. Někteří museli, ale ne fšickni to rozhodně ne. tOjik

Janis
11. 03. 2001
Dát tip
Jsem velká holka...FAKT jsem velká holka....ale svědomí...xsakru kde jsíííííííííí(?) stydím se je mi taktéž poněkud blivněji než je mi normálně:-(

Rivka
11. 03. 2001
Dát tip
Milý Zoltane - uděláš za mě referáty a seminárky? Jestli jo, příště zůstanu kdekoliv třeba dva měsíce:) (Jo, alibismus...) Ale - je mi líto, že jsem musela odjet (Lampičko, ještě jednou... *! a tak). Papouchův spacák nemám, jsem skoro-abstinent... A mám vás ráda:) Zvlášť některé:))

kafka
11. 03. 2001
Dát tip
tak nějak jsem to chtěla říct... Díky, Zoltane***! Přesně! Bylo to vážně skvělé až do nedělního rána, i když se mi chtělo od vašich odjezdů při pohledu na Lampáře furt brečet............. Šílko!!! Lampář má svoji a jenom SVOJI LAMPU!!!!!!! Našly jsme s Danou nááááádhernou, pomalovaly ji celičkou, mušličky rozesely kolem dokola (nešly mršky nalepit) a napsaly barvičkama něco moc pěkného a veselého z Plastiků. Nevyšlo to asi přesně podle tvé představy :-))) ale snažily jsme se několik hoděk a bylo to SUPER!!! Lampář byl, myslím, šťastnej (alespoň v tu chvilku ;-)) !!!! Má svoji lampu, kterou mu nikdo neveme. Tak díky moc za nápad a tvoje nadšení :-))

Silly
11. 03. 2001
Dát tip
teda, sakra... svědomí mi pěkně hrabe, ačkoliv... ...jsem vůbec!!! nevěděla, že se chystá nějaký konzert ještě na druhý večer ...v souvislosti s tím - v upoutávce stálo: pátek + sobota... no, stejně.... smutno

Janis
11. 03. 2001
Dát tip
...hmmmmmmmmmmm....smutno................

Šílená
11. 03. 2001
Dát tip
:o) kafko jedno velké krááááádíííííííík musím se na ní někdy jet podívat:o))) a když to tak čtu...mám ještě jeden nápad...protože brečet nad rozlitim mlíkem je na houby:o)))) a buch buch...buch buch....sáhla jsem si na srdce a...bohužel nemohla jsem jinak než odjet - hlásala jsem to před začátkem akce že budu odjíždět domů v sobotu...buch buch...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru