Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ženský zbraně? :)

04. 05. 2006
2
2
1878

Modré stíny, rudý ret...

ESTA COQUETA!

Řasou přikryje tě hned...


2 názory

ano, ano, a ty neviditelný - to je ten náš pravej těžkej arzenál :-))

to jsou ještě ty viditelnější zbraně :o)

Selia - tak to jsme dvě! Modrej stín bych si na sebe nedala ani zanic!!! :-) ale věř, že jsou takové i mnohem starší co si dají...

Weruss
04. 05. 2006
Dát tip
Hezká.

retro_bus: neboj, nejsi ani paranoidní, ani schizofrenní! :-)) Za všechno může moje počítačová analfabecie. Já jsem to zvorala - vymazala a znovu vložila :-) A kde som bola tak dlho? Nikde a všadě. Nějak jsem neměla chuť...písmák byl pro mě mrtvá zóna...dneska mě to ale zase nějak (trochu!!!) chytlo...:-)

Retro_BUS
04. 05. 2006
Dát tip
ja to nechapem, ved sem som pisal kritiku a ona tu nie je. to je ale divny den. takze este raz: Modra kockooo kde si bola tak dlhooo?

Sally
04. 05. 2006
Dát tip
OK

Milá Sally! Svěřím se ti! Význam je takový, že mě to napadlo. Celou noc jsem nespala a honila se s múzou kolem stolu, dívala se z okna do jarního večera a lapala ze vzduchu inspirace. Po několikahodinovém plození, jsem stvořila své DÍLO. Pakliže za vším hledáš HLUBOKÝ význam, nepoznáš lehkou ironii (otazník v názvu), pak ...pak nevím co ti na to říct.

poněkud prdelózní debata. Pche. Radno ukončit - pche - dříve - pche - než se PCHE změní v Padej (ty jeden) CHytrolínskej Estéte! >:-)

Sally
04. 05. 2006
Dát tip
Chlapi se přece loví jinak! Dnes už se nikdo na modrej stín nechytí... A chybí mi význam tohohle díla.

no však tam je taky ten otazník, ne? pche

co "pche"?

co "pche"?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru