Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

dopis...?

12. 05. 2006
3
1
1701
Autor
hašigora

mela jsem vypovidavou...:o)

Ahoj miláčku…
Jsem nějaká posmutnělá. Asi protože je venku krásnej západ slunce, kterej je tak děsně krásnej a romantickej, až je kýčovitej jako ty obrázky na plakátech, který si lepí taxikáři nad postele. Celý odpoledne od chvíle, co jsme s Hankey přijely na chatu jsem se opalovala a vůůůůbec to není vidět, což mě trošičku štve, ale mnohem víc je mi líto, že ti nemůžu dát ani jednu pusu… měla bych se sebou něco dělat, jsem nějaká moc romantická a duševně vycucnutá, jak vylízaný lízátko…a taky furt dělam ty moje tři tečky… … … :o) teď se zrovna koukam na les, je naproti přes řeku, a je šíleně zelenej, no jo, jaro je tu… a jezdí tam auta a ty se neozýváš a já si tady tak trošku smutnim… trošičku… a Vltava se válí jak ňáká stará kurva a chechtavě po mně pokukuje…mrcha. Jó, vona se má fajn, celej rok se vyhřejvá na sluníčku (jarním, letním, podzimním a taky zimním-aby nedošlo k mejlce:o) a nikdo po ní nic nechce… ale taky jí nikdo nepíše… mně vlastně taky ne… jéžišmarjá, já sem fakt přeslazená jak babiččin nedělní čaj… ty tři tečky,to je hrozná závislost… zkusíš to jednou a už se toho nemůžeš zbavit…no, dyť to řikam… :o) a ty pořád nevoláš… a teď taky ne…ani teď… ne, končim. S obviňováním a smutněním. Totálně a navždy. (Ale proč nevoláš?) a úplně ze všeho nejvtipnější je (jak tancující chlupatej číňan převlečenej za barbie:o), že ti tohle nikdy nedam přečíst. Vim, téma „dopisy do šuplíku“ je obehraný, klišovitý a bezcílný a v podstatě i bezúčelný, ale měla jsem nutnou potřebu ti napsat. I když to neuvidíš. Jseš mrcha, že mě necháváš takhle osamocenou, smutnou a rozromantěnou (třeba se to takhle píše, ale pochybuju, že tohle slovo existuje:o) a že nevoláš. Ale stejně tě miluju.
                                                                                          
                                                                                           Posílám pusy   t. 
                                                                                                                  
P.S. Stejně jsem naivní. Vim to. Ale nevadí mi to:o)

1 názor

hašigora
31. 05. 2006
Dát tip
diky :o)))

Rad_o)))
31. 05. 2006
Dát tip
... takovéhle pomatení smyslů taky znám ;o) pěkné ... * Tink :o)))

hašigora
25. 05. 2006
Dát tip
diky diky, to bylo jen takove pomateni smyslu:o)

Nickyx
24. 05. 2006
Dát tip
něco jako deníček...asi to moc nedocením no...

Mr.Pidluke
24. 05. 2006
Dát tip
pěkné přirovnání(Vltava, Ty...a vubec)jenom co je pravda:o)!!§ tenhle pocit je mi známí a denní,ale nejlepší je na tom to, že nakonec(na konec)zavolá a přijede a todle taky a jinak a tamhle a vsechno...jistotne!!§ že bych si skočil?...ale jo...tipuji az poSKAkuji!!§

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru