Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pošli to 15ti lidem a tvůj idol si uvědomí že Tě miluje

18. 05. 2006
0
0
443
Autor
pistalka86

…Pošli to 15ti lidem a tvůj idol si uvědomí že Tě miluje…


V podstatě každej den strávim minimálně půl hodinky na icq, kde si povídam s jednim mym nejmenovanym kámošem. Teď mě napadlo, jestli tady nemam udělat takovou menší vsuvku, co to ICQ vlastně je, ale spoléhám na to, že většina z vás ICQ má nebo aspoň ví, co to je.

No a ten nejmenovanéj kámoš mi občas pošle takový ty bláboly:…pošli to do hodiny 15ti lidem a tvůj idol si uvědomí, že tě miluje apod. Když už na tom internetu jsem, tak si zkontroluju e-mail, kde na mě čeká 5 dalších podobnejch věcí v powerpointu i ve wordu. Potom mi zapípá mobil, kde mi kámoška posílá nějaký tři berušky, co mam poslat dál a něco si přát, místo aby mi napsala jak se má, protože se půl roku neozvala. Naštěstí už pominuly časy, kdy podobný věci chodily normální poštou.

Závidim lidem, co si s tim daj tolik práce a posílaj to dál, protože maj asi hodně času a ten já nemam Stejně se ale obávám, že i kdybych to posílala dál, tak se to nesplní, protože se nesplněj ani ty věci, který se maj stát, když to pošlete. Tak například já bych měla mít správně už několik let smůlu, taky už dlouho žiju v obavách, protože se mi má stát nějaký strašný osudový neštěstí, resp. Se mělo stát asi před půlrokem někdy o půlnoci, tak nevim no, asi ten osud nějak nestíhá, tak jsem v pořadí. No a z poslední takové zprávy, kterou jsem opět neodeslala dál, mě prý čeká 15 let bez sexu, no nevim nevim.

Taky by mě zajímalo, jak si třeba může můj idol uvědomit že mě miluje, když mě v životě neviděl (třeba když milujete nějakýho zpěváka) a nebo když ani toho idola nemam.

Teď by měl asi nastat nějakej závěr, že jo. Je každýho věc, jestli na takovýhle věci věří nebo ne. Je možný, že někomu se to fakt splnilo. Já pověrčivá nejsem a pokud vy taky ne, tak neplejtvejte svým drahocennym časem a neposílejte to dál. Hlavně ne na mojí adresu, díky

         


Doreen
19. 05. 2006
Dát tip
moc pěkný:-) já taky trávim mazáním těch nesmyslů spoustu času...:-)

Jolana19
18. 05. 2006
Dát tip
ještě tam měla být adresa a závěr by byl na světě :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru