Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KOKOS

26. 05. 2006
5
3
938
Autor
Myron
Feťák a alkoholik spadl na Jamajce z kokosové palmy. Kvůli tomu se odsouvá termín Evropského turné kapely Rolling Stones. Absurdní sdělení. Osobou spadlou na kokos je dvaašedesátiletý kytarista Rolling Stones Keith Richards, trávící většinu života dobře naložen v lihu a opiovém derivátu na Jamajce. Můj dvaašedesátiletý otec chodí o holi. Ne, že by nepil, ale na palmu se nevyšplhá. Asi je to tím, že neužívá derivát. V patnácti jsme se, Lucie a já, na třešni domluvili, že si vlezeme do kupky sena. Ale bál jsem se z třešně seskočit, tak mi Lucie pomáhala dolů. Svěsil jsem se z haluze a stoupl jí na hlavu. Klesl jsem v ceně. Z erotiky nebylo nic. Z alkoholu jsem se vyhrabal díky internaci v blázinci. Tam jsem se dostal, když jsem vlivem haluzí už nebyl schopen ani chodit po ulici, natož šplhat na stromy. Komu není s hůry dáno, v apatice nekoupí. Nechlastám, nefetuju, nejsem obložen mulatkami a ve dvaašedesáti nespadnu z palmy na kokos. Možná přesto budu chodit o holi. Po cvokhauzu s papírama na kokos.

3 názory

Winter
29. 07. 2007
Dát tip
Tak tohle je fajn. Asi zatím nejlépe trefená rytmika, z toho, co jsem od Tebe četl. Obrazně to správně přeskakuje. Opravdu dobré *

Annalis
25. 07. 2007
Dát tip
Jedna mulatka ti píše a mohu říci, jednoduché, skoro jako čistý rockový rytmu a zvuk:)PAPA

Cornelie
25. 07. 2007
Dát tip
Vskutku zajímavé:)

Honza_Princ
28. 05. 2006
Dát tip
jojojo

Eidam
27. 05. 2006
Dát tip
hahahaha /*

fakt dobrý :o) tip

Norsko
27. 05. 2006
Dát tip
no...jo :-)*

obluda
26. 05. 2006
Dát tip
dokonale! vam pan umelec oblizem kokos!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru