Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Myšlenky

26. 05. 2006
3
1
1941
Autor
Necromonger

toto jsou opravdu pouze myšlenky, nehledejte zde nic logického, je to pouhé plynutí mysli jen zapsané...

Jdu po cestě směrem k letišti a přemýšlím o všem, co se dnes stalo, velice zvláštní věci, nevím jak to podat, jsem zmatený, stalo se toho tolik, miluji jednu dívku, ale nevím jak mám dát najevo, jak moc mi na ni záleží, když na to nemám čas ani na to být s ní delší chvíli, vždy když si povídáme, jsem velice rád s ní, pokoušet se potěšit ji, zjistit, co má ráda a co ne, zjistit co se ji na mně líbí a to potom uplatnit... rád zkoumám reakce lidí, zajímá mě, co si o mně myslí a proč si to o mně myslí, proč jsem oblíbený? proč se mnou nikdo nechce mluvit?


Pokračuji v cestě, náhle mě vytrhla z myšlenek myš, která přeběhla přes cestu, ale já si jí nevšímám a ponořuji se opět do myšlenek... přemýšlím o tom, co bude zítra, přijdu na oslavu, kde dívka nebude a nebo bude ale pouze na chvíli, takže určitě nebudu mít čas zeptat se, proč je to mezi námi takové jaké to je... já se bojím, ale co víc, opravdu ji nechci ztratit, bojím se, že to nemyslí vážně, ne, myslí to vážně, přeji si to... je sice upřímná, ale myslím si, že já nejsem to pravé, co hledá a nebo se mi to zdá? namlouvám si něco? opravdu nevím a to mě mate ještě víc... budu si s ní muset promluvit,ale jak to začít a jak pokračovat a jak to skončí?


Jsem na letišti


1 názor

vzduch
09. 12. 2006
Dát tip
Madla?

StvN
30. 05. 2006
Dát tip
Docela ti to píše, kluku.

Mauril
27. 05. 2006
Dát tip
proč by to ta dívka....vlastně neměla číst.... pochopila by tě...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru