Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Napište mi

02. 06. 2006
0
0
660
Autor
Vranitko

Bylo jednou jedno moc krásné a moc žadonivé děvčátko, které pořád chtělo něco napsat. Ale pořád nevědělo co, a tak chodilo světem a každého prosilo, aby mu něco napsal. Většina lidí byla zlá a ošklivá a buď děvčeti nic nenapsali, nebo jí rovnou poslali do p... A tak si děvče sedlo na kraj chodníku a plakalo a plakalo. Aby toho nebylo málo, sedělo u obrovské louže, skrz kterou když projel náklaďák, tak jí hrozně moc ošklivě postříkal.

 Když se dívka chtěla jít domů převléci, maminka ji domů nepustila, protože ji nepoznala - takhle ošklivě špinavou holku přece nezná - její dcera je čisťounká a hezká. Tak si děvčátko zase sedlo před dům na kraj chodníku a plakalo a plakalo... Tu šel kolem policista ptal se, co se jí tak strašného stalo. Převyprávěla mu svůj příběh a on slíbil, že jí pomůže... vzal ji na stanici, tam ji nechal se umýt a pak... pak jí dokonce i něco napsal - napsal jí … účtenku za vodu.

martinez
04. 06. 2006
Dát tip
:o) a já že sepsal protokol...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru