Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jednoho rána

16. 03. 2001
5
0
1336
Autor
Hostina

Tohle je prvotina

Jednoho rána Jednoho rána Přilítla vrána Že prej si půjdem zalítat. Proplachtit mraky Potoky taky Do vlasů vítr nachytat. Chtěl jsem říct vráno Není ti známo Že nesmíš vyčnívat nad mraky? I když je v dáli Slunce Tě spálí Koukni na ostatní ptáky. Lítají spolu Jen pěkně dolů Ať nám moc hlava nečouhá. Kdo se však nebojí Přistávat na hnoji Ten jenom málokdy ostrouhá. Chyt jsem jí křídlo Zabalil jídlo Kerouacovu On the road. Pozdravil bráchu Zbavil se strachu Vydal se životem nad mraky plout. Koukal jsem na Zem Říkal si blázen Je ten kdo stín svůj nezašláp. Kdo žije v díře Odevzdán víře Vrací se zpátky jako krab. Mít všechno jistý Jasný a čistý Nechat se životem k smrti vést. Ostříhat vlasy Umlčet hlasy Jít po té nejpohodlnější z cest. To pro mě není O nebi snění Nechci jen představu mlhavou. Světelné roky Staleté kroky Poznat i co visí nad hlavou. Někteří věří Jiní zas měří Já na svý oči spoléhám. Na nos co cítí Jak voní kvítí Najít lze i to co nehledám. Tajemství věků Nebo jen řeku Co teče pryč, hlavně od lidí. Lásku a ctnost Vyrovnanost Kterou všichni tak závidí. PROTO AŽ Z RÁNA PŘILÍTNE VRÁNA NEODHÁNĚJTE JI HNED PRYČ OTEVŘETE DUŠI NASTAVTE UŠI DONESLA VÁM OD SRDCE KLÍČ.
proto
16. 03. 2001
Dát tip
něco příliš naivní, ale je v tom dost poezie

Pája
16. 03. 2001
Dát tip
nejdříve jsem myslela nééé ale teď jóóó jako by mě vrána vzala na létanou líbí se mi to moc *

myrinda
16. 03. 2001
Dát tip
rekla bych, ze na prvotinu je to dost dobry... asi dvakrat jsem zakopla, ale libi se mi to moc... tema i zpracovani a tak ho mas mit - TIP

Zolo
16. 03. 2001
Dát tip
...*

Astalavista
16. 03. 2001
Dát tip
Na prvotinu skvělé...*

Mea
16. 03. 2001
Dát tip
Nejdřív sem se trošku zděsil, pak se mi to začalo líbit a po dočtení z toho mam docela příjemnej pocit, a jestli je tohle prvotina, tak šup sem s druhotinou. *!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru