Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

RomanTik radí, jak se stát básníkem

15. 06. 2006
0
1
939
Autor
rufusz

asůdklfjaslůdkflůak sdfjlůaksdhfůash fůjkl asdhflůk asdjfůaklsdhfůkaj sdhfjklů asdhgjkůa hgaků jsdhalůsdkgjha ůdgjkahsdůgjklahsdgjklůashdg kůajlghlůa gkůjadgh NEBO JE TO JINAK????

Přátelé,

jmenuju se Roman Tik

a mám zdenes, pardon,  zde dnes autorský čtení...Jak asi víte, jsem vcelku známej básník, publikuju na písmáku každej tejden kolem 420 básní a dostávám průměrně 556 tipů za měsíc. Nevím, jak mi to čtení neska pude, páč sem byl teď na chvilku Na Žumpě a trochu sem se tam nalil. Abych pravdu řek, nalil sem se tam jak kráva, ale to je fuk. Dybyste se potom chtěli na něco zeptat nebo byste chtěli vědět, jak se stát úspěšným básníkem, prostě za mnou přiďte a já vám to povim. Vono to není ani moc těžký, vlasně...Je to vlastně hafo jednoduchý...No, prostě chlastáte, chlastáte, mluvíte jako že ste romantik a holky vás žerou... Nebo napíšete pár debilních slov vedle sebe co dávaj kapku smysl a kritika to žere taky. No a pak už jenom stačí, aby si v tom nějakej debil našel "skrytej význam" a je to hotový. Báseň totálně vo hovně a každej si tam najde co chce..Jo, co sem to vlastně chtěl...Jo, to čtení...tak dem na to...Nemáte někdo kapku vína? ňák mi vyschlo v krku...

 


1 názor

rufusz
15. 06. 2006
Dát tip
jo, dík žes mi to napsal, taky si myslim, že se mi to povedlo...sem podle mě fak kurva dobrej...

rufusz
15. 06. 2006
Dát tip
když mi nikdo nepíše, napíšu si sám...RUFUSZI, todle je ale úžasná práce...kdybych moh, dám tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru