Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Terč

16. 06. 2006
2
0
1040
Autor
Arambegil

Ani nevím, jak to ze mě vypadlo... no dá se říct taková situace v rolleplay. Další pokus o volný verš, tak kritizujte dokud to jde ;) PS: Jestli máte návrh na název, budu ráda, když ho připíšete ke kritice.

Zase jsem v troskách,

probodána šípy jako terč...

 

A cítím jak život ve mně uhasíná

   s každým výdechem...

A jak louže krve kolem mého těla

   nabírá velikosti.

Mezitím co myslím na Tebe

A na to, co bude dál.

 

Přestávám dýchat –

Uvadám

   Jako tulipán v ledovém království.

 

Úzkostlivě prosím nebe,

Abys to byl TY,

Koho naposledy spatřím.


no... myslím, že kdybych se ptalo, proč ten volný verš je volný právě takhle a ne třeba takhle: Zase jsem v troskách, probodána šípy jako terč... A cítím jak život ve mně uhasíná s každým výdechem... Že louže krve kolem mého těla roste (...) Máš tam nějaké neobratností, řeklo bych, že málo čteš a určitě malinko jen píšeš. Například louže by měla -- když už -- nabírat na velikosti, patří tam předložka. Ale ve skutečnosti je to peljtvání slovem a roztlouká ti to tu trochu rytmu, ktrou tam máš.

Arambegil
16. 06. 2006
Dát tip
Jinak za ten návrh moc děkuji... líbí se mi to, dík

Arambegil
16. 06. 2006
Dát tip
Děkuji za kritiky, asi se v těch barvách polepším a nechám to v původní. Já volím barvu podle nálady.. pro mě barvy hodně znamenají. Už proto, že se často vyjadřuju pomocí kreseb. Co se týče písma tak tohle mi hodně vyhovuje. Co se týče textu tak přepadeno smutkem bez podpory to je určitě.. to je pointa. (psáno v prologu)

jaza
15. 06. 2006
Dát tip
proč je to červené? /já nemám pro omalovánky, obrázky, malůvky pochopení/ Dalo by se říci, že kromě záchvěvu poetu - Jako tulipán v ledovém království. - jsou to pouze nic neříkající slova, ještě navíc nečekaně přepadena smutkem/bez podpory/ . Myslím, že by se hodil nějaký dlouhý název, dílo je pak ve výpisu výraznější a tudíž má předpoklad k publicitě))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru