Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bečvaříkův koeficient

24. 06. 2006
1
0
1714

 

 

 

přečteno / tip = bečvaříkův koeficient

kritik / tip = absolutní teplota

přečteno / kritik = koeficient zaujatosti

 

dílo nelze vložit díky profesionálnímu zpracování nového písmáka


i blbec? 8¨-)

zřejmě umím i bez násobku odhadnout..

Ólp.

Noe1
26. 06. 2006
Dát tip
pló, pló, pló

Pló.

Norsko 1
24. 06. 2006
Dát tip
prdel mě s tím polib :-)

To
24. 06. 2006
Dát tip
..jojo, hezký to máš, TO teda jo....tys byl dycinky z nás všech na č.30 nejchytřejší....málo platný....

To
24. 06. 2006
Dát tip
....ptopříště mi říkej "To", mazle... ....a s těma křečákama jdi dřív/tebe určitě vemou/... ....víš, jak jsme se naběhali s těma tvejma hemeroidama..ani sedět u počítače snemoh...chjo, s tebou je práce - a tohles stvořil Ty? Nebo tvoje...víš kdo?...No, povim ti, lepšíš se... ...jen to zdraví aby ti sloužilo...jo, a sestřička trady od nás, co jsi ležel, ti vzkjazuje, aby sis nevytahoval z uší v jednom kuse ty elektrody...prej se pak lidem zbytečně tím ušním mazem hnusíš...a je to škoda- život máš přece před sdebou...no, pak si jen tak pro sebe broukla "bohužel", ale já dělal, že jsem to nmeslyšel. Kluci ze třicítky tě zdravěj....na poavilonu 14 právě chytla střecha----esi jen trochu můžeš, přijeď...pokecáme!!!!)))))

proto ho vložím sem: přečteno / tip = bečvaříkův koeficient kritik / tip = absolutní teplota přečteno / kritik = koeficient zaujatosti bečvaříkův koeficient - ideální hodnota je 1 - čím je číslo vyšší, tím je menší pravděpodobnost, že hledání nakladatele má smysl - obecně lze říci, že ještě hodnota 5 je velmi dobrá - nejsměroplatnější hodnota, dekadentně poloprofesionální míra zúčastněnosti (nakladatelství Petrov např. požadovalo hodnotu kolem 3) koeficient zaujatosti - zde je důležité odečíst opakované kritiky od jednoho čtenáře - s tím pochopitelně souvisí i odečet stejné hodnoty od proměnné "přečteno" - pakliže se toto neprovede a výpočet proběhne rovnou, jedná se o tzv. koeficient naplodné zaujatosti (existuje též koeficient bludného kritika = koeficient zaujatosti / koeficient neplodné zaujatosti, který je - jak je po vykrácení zřejmé - neplodný a tudíž se o něm zmiňuji jen okrajově) zde - podobně jako u bečvaříkova koeficientu je ideální hodnota 1, za slušnou se považuje hodnota 0.5 - 0.4 (pozn.: z výše uvedeného je patrné, že bludný kritik je zároveň kritikem neplodným) absolutní teplota - velmi přesvědčivé měřítko (a zároveň velmi ošemetné v rukoách amatérského kritika) v případě, že opět odečteme kritiky od stejného autora - hodnota 1 je počátek profesionální dráhy literáta - zde je však nutné přihlédnout též k počtu návštěv - mít u díla 100 návštěv, jednu kritiku a jeden tip těž není výzva k rušení redakčního redaktora v redakci

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru