Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Někdy se to stává

22. 03. 2001
0
0
926
Autor
Eddy

Ahoj, jsem tady nový, prosím o schovívavost. Tahle věcička by měla být textem k písni.

Mé srdce na dlani ti dávám, Jen jednu věc po tobě teď žádám, Buď stále tou, kterou já znám, buď se mnou, ať už nikdy nejsem sám. REF:Chci s tebou vítat nový den, Chci s tebou přemýšlet a snít, Ty, jsi má krásná múza, můj sen, já jsem jen otrokem tvých tužeb a vášní. Proč už nejsi vedle mne, proč květiny ve váze nekvetou, proč teď usínám sám, Proč stalo se to zrovna nám, když tvořili jsme skvělý pár. REF: Chci s tebou vítat nový den, Chci s tebou přemýšlet a snít, Ty jsi má krásná múza, já jsem jen otrokem tvých tužeb a vášní Umírám na trnech lásky, nedávejte mi, prosím, na oči pásky, Chci vidět v lidech naději, Chci cítit lásku. REF: Chci, s tebou vítat nový den, Chci, s tebou přemýšlet a snít, Ty, jsi má krásná múza, já jsem jen otrokem tvých tužeb a vášní. Osud byl proti nám a já už nemám sílu bojovat.
Jarodějka
22. 03. 2001
Dát tip
líbí se mi ta melodie :-) vítej, a z otroctví se vysmekni - dneska už nefrčí bílé maso (jsem vegetariánka, co se ani netkne zeleného kuřátka :-)

ruby
22. 03. 2001
Dát tip
no chtel jsi schovivavost co?

Pája
22. 03. 2001
Dát tip
shovívavost? zpívat se to určitě dá a krásně jenom je to textem takové lunetické(?)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru