Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

X-Y-+

17. 07. 2006
2
1
1062
Autor
Elegán
"Jedno Blady Mery" řekl sem úplně americky sedíc v knajpě na předměstí Olomouce. Mával jsem rukama na barmana, aby si mě všiml.Jeho výraz  v obličeji se vůbec nezměnil ani po té, co jsem mu oteklým prstem dloubl do rozpupínkovaného minového pole dozrálých beďarů.
   ""Je-dno Bla-dy Me-ry" zopakoval sem barmanovi požadavek a ukázal na cedulku z nápisem "Baldy Mery" za 56 kaček.Konečně se barman pohl... jeho spodní čelist vystřelila z leva do prava a drtila přitom s hlasitým cákáním "Wrigly Spermint".
Při troše štěstí se do půl hodiny probere a nalije do sklenice rajčatovou šťávu. Samozdřejmě stoprocentní, jinak mu nezaplatím.
   Já totiž nejsem žádnej póvl. Jsem model.Model z mola. Dneska na mol.Z "džuboxu" dulo buty a jejich "duj duj" a já model čekám na "Blady Mery". V čekání prohrábnu si své havraní vlasy. Jsou tak hebké a lehké. Lupy z hlavy a ramen oklepu na zem.
"Bude to 56c kaček" řekne barman.
"Ty umíš mluvit barmane!" pronesu udiveně.
"Umím ... a ty zase umíš lítat ...Batmane".

1 názor

chachá*

Elegán
23. 07. 2006
Dát tip
Hanák je z hané...ak tak :) Ď.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru