Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jiný život

18. 07. 2006
0
0
484
Autor
Slytherin
Měsíc v úplňku se skrz mezeru v závěsu snažil dostat světlo do temného pokoje. Probudil jeho obyvatele, který se zvedl ze svého lůžka. Oblékl se, prošel dalšími několika temnými místnostmi svého domu až stanul na prahu. Už nikdy se sem nevrátí. Zamkl dveře a klíč odhodil někam do zahrady.
Na ulici svítilo několik oranžových světel pouličních lamp. ,,Signál," řekl si mladý poutník, jakmile spatřil mihotavé rudé světlo, které vycházelo z křoví.
Zašel tam. Prošel křovím a do parku. Místo Wayleen, jeho milované upírky, tu čekal její bratr.
,,Následuj mě," řekl a mířil přímo na hřbitov.
Prošli branou, která zavrzala a za chvíli se octli před vchodem do hrobky rodiny Shadowových. Jimmy, Wayleenin bratr otevřel a sešel po schodech k dalším dveřím. Ty vedly do sálu, kde sídlila celá rodina Shadowových. Všichni byli mrtvolně bledí. Obklopovali dlouhý dřevěný stůl a upíjeli ze svých zlatých číší.
Jakmile spatřili oba příchozí, přestali se okamžitě bavit. Všechny temné a chladné oči spočinuly na návštěvníkovi, který s Jimmym přišel.
,,Larry!" jedna upírka se zvedla od stolu a rozeběhla se za svým milovaným.
,,Ahoj, Wayleen," pozdravil ji.
Wayleen ho dovedla ke svému otci. ,,To je Larry," představila ho.
,,Rozhodl jsi se správně," řekl upír a odvedl ho do své komnaty.

Po chvíli Larry cítil na jazyku chuť upírovy krve, která vytékala z jeho bledého zápěstí.
Chtěl víc a víc, ale upír mu to nedovolil.
,,Dost!" zavelel a odstrčil krvelačného Larryho od sebe. ,,Ode mě už nedostaneš ani kapku. Musíš si najít někoho jiného.
Nějakého smrtelníka. Musíš rychle!"
Larry měl stále žízeň, která se nedala zahnat ničím jiným než krví.
Vyběhl z hrobky. Hedal svou první oběť. Začínal žít jiný život a to všechno bylo kvůli tomu, aby mohl být s Wayleen už navždy.



Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru