Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Máte problém? Chcete psát? Viděl někdo Jana Tleskače?

21. 07. 2006
2
0
1224

snáť vás nebude urážet, když to dám do diskuzí... a poněvadž si takovýmto dílem nechci svinit stránku, dám to pod originální alternick. hůů

 

 

Máte technický problém? Potřebujete se na něco zeptat? Hohó, koho??? 

 

Minulý pátek jsem kontaktovala správu serveru, použila jsem email, který nám dala k dispozici Vella.

 

Nikdo se mi neozval.

 

Toto úterý jsem jim opět napsala email typu „bylo by vhodné nějak reagovat.“

 

Nikdo se neozval.

 

Dneska je pátek.

 

Doposud nic.

 

Očividně o nás mají zájem. Koneckonců se není čemu divit, že nemají, kdo by se staral o takovou pustnoucí zahradu. Květiny, které dřív kvetly již tlejí v humusu, nebo byla jejich semena odfouknuta na jiné políčko a když se náhodou snaží vyrašit nová flóra, nezaprší a nezaprší…. upřímně řečeno, kdo z vás dneska píše „kritiky“..? Podíváme-li se do kategorie Povídky, připadají na jednu novou (nepočítám ty staré, které se tak vtipně obnovují)  tak dva, možná tři názory, z čehož asi 50% zůstane bez jakékoliv odezvy. Takže jak nám tady pak mají růst ty mladé zdravé květinky? Není už ani náhodou, že jedno dílo zůstává ve Zlatém výběru klidně i dva tři týdny a to si pamatuju, že onehdá, za těch časů, se ZV obměnoval klidně i dvakrát za den. Redaktoři to z jakýchsi důvodů zabalili a jim se taky není co divit (obzvláště hlášky typu „no jo redaktor, ten dá výběr druhýmu redaktorovi a jsou oba spokojení“ nebo „ty seš redaktor a myslíš si o sobě, že seš něco víc“ jsou velmi příjemné).

Ani Vellu jsem už dlouho nepotkala. A to se ze začátku zdálo, že má otěže pevně ve svých ručkách. Už ten přesun od Oldy k Lyrykovi byl na pováženou a teď, zdá se, to zabalili skorovšichni. No jo, oni jsou vlastně prázdniny… už asi čtyři měsíce, podle písmáckých návštěvností děl. Hohó, to bude vtipné, až se sem po prázdninách vrátíme, že? To to bude vtipné… Je to logické, vždyť vše se mění a ono s jinými literárními servery to není o moc lepší, tady se aspoň nehádáme, tady už si skoro nemáme co říct totiž… Každopádně všichni jsme taková ega (bez urážky!), že vždycky budeme mít potřebu prezentovat, co naše mozky vyplodily a dát to k posouzení druhým. Takže Písmák vlastně nikdy nezemře! Je otázkou, jestli má někdo chuť psát….s takovým přístupem. Anebo můžem všichni na blog.cz, to bude veliká sranda.

 

Já už taky nejsem nejmladší. Přečetla jsem mnoho a mnoho, opravdu mnoho písmáckých povídek, i teď jsem to zkoušela, ale když si tam těmi texty bloumáte skoro sami, no koho by to bavilo. Dokonce i StvN se na to vybod (nebo má prázdniny!!). Protože jsem stejně velké ego jako vy, budu tady publikovat dál samozřejmě. Pokud ještě bude co. Dochází mi slova, když vy je nechcete číst.

 

No ale řekněte, není to vtipné…. Je.

 

Mnoho pozdravů a hezký prázdniny těm, co už tu nejsou….

 

 

Nic

(Vlastně vůbec nechápu, proč si tady plácam játra :)


Noe: Ahá! Takže ty to na nás jen hraješ!!!!

Noe1
27. 07. 2006
Dát tip
pišta: jesem pouhý debyl a lůza, tak můžu. Já samozřejmě vím, že "ano" lze odpovědět pouze na otázku "Co?"

sem chtěla jenom říct, že mi pár lidí chybí vždyť jen tak

no vždyť tak...

Noe, sakra, jak můžeš odpovědět na otázku "Koho?" slovem "Ano"? Ty nám tu ale opravdu neděláš dobrou vizitku.

Papouchu, já to beru. Dám na to peňauze, a budeš dělat bílého koně. Však víš, jak to chodí....

LaMouette
24. 07. 2006
Dát tip
odpovedi na Noeho titulni wotazki... a/ urco mas doma medfitka myvala.. a tajis to!! :-) b/ ci c/ si ketska aspon wosmastyrycitka.. :-) jinac.. mezi nami defcaty.. mi je jedno esliva Pismak zije bo nezije.. bo preziva bo ja nefim co.. Le asik to bude proto.. ze zadne literarni ambytse nemam mno.. ja sem chodim kvuliva lidem.. precist si co kdy napsali.. cim me potesili.. cim sem treba kupodivu potesila ja je.. a je mi stejne porad milo.. jako dyz sem sem prisla pred par lety.. fakt.. mam Vas tu totis rada.. a hnet tak netso me proto wod Pismaka newodradi.. :-)

Spirit
24. 07. 2006
Dát tip
no já sem tady taky po dlouhý době,ale todle mě docela zaujalo,tak sem teda třeba něco napíšu i když je to až trochu směšný,myslim teda to,že takováhle diskuze asi moc praktických řešení nenajde,ale je to pravda,je to pryč,písmák chcípá.. já sem nechodim v podstatě z těch důvodů co padly,furt něco nejde a po padesátý prosbě už tě to přestane bavit,a navíc jak to odsud odchází,táhne to s sebou další lidi "minulé generace".. no todle je takový pozdrav a bod pro nicol.. čau

určitě je to diskriminace, ale jestli pozitivní, to netuším :-)

Noe1
24. 07. 2006
Dát tip
Odpovědi na titulní otázky: a) ano b) ano c) ano

Garth
23. 07. 2006
Dát tip
Je to divné, ale on to dělá. Jí ty čokoládičky orion. Chcete vědět proč? Neptejte se mě. Já to nevím. Čokoládičky jsou sladké.

JiKo
23. 07. 2006
Dát tip
není to nějaký druh pozitivní diskriminace?

že by byla nejlepší? :-))

JiKo
23. 07. 2006
Dát tip
proč si bůh vybral zrovna českou čokoládu?

StvN
23. 07. 2006
Dát tip
Ano, vzdal jsem to. Třebaže se tu nic nezlepšovalo, tak byla cítit vůle něco změnit, ale když už tu není ani vůle, pak tu nemám co dělat. Nevděk? Si říkám, když už i já jsem nevděčný, že je fakt něco špatně.

Garth
23. 07. 2006
Dát tip
Za sto let bude jediný prosperující podnik čokoládovny orion. Čokoládovny dělají čokolády. Jmenují se orion. Sdělím si číslo svého konta a pošlu si na něj peníze. To je jediný způsob, jak si udržet poslední zbytky zdravého rozumu, na základě gaussovy-schizofrenní distribuce. Co mi vadí je, že bůh jí čokoládičky orion. Není tudy, není tam. Já vám to říkám a myslím, že není nad neogeneralizovatelné pocity všedistribujících citových ekzémů.

MeTB
23. 07. 2006
Dát tip
Škoda jen že Písmák odešel tak divně. Jako královna Viktorie: "Cítim malé zlepšení."

fuj, čokoláda..... já myslím, že se spíše culí.... :-))) taková diskuze je pouze k úsměvu... u slabších jedinců k pláči :-))

Garth
22. 07. 2006
Dát tip
Pokaždé když někdo založí písmáckou diskuzi, bůh sní čokoládičku orion.

hezký, pravdivý, ale co z toho.... já se už nesnažím o nic, tento "písmák" se mi nelíbí ani v podroušené stavu natož za střízliva, o avízech, kritikách, které se mi nezobrazují nebo mi tam visí natrvalo ni nemluvě.. .a snažit se psát nějaké kritiky?! k čemuuuu.... přežívám tu z důvodů lidí, kteří jsou mi blízcí, ale psát nějaký nový díla... tolik energie vážně nechci na tento server vyvíjet.... král je mrtev ať žije král... howgh

Marty73
22. 07. 2006
Dát tip
tip pro Papoucha

papouch
22. 07. 2006
Dát tip
jááá?? No dovol?? Papoušci nikdy nežlou!!! (skoro... jenom někdy :-)) :-P

papouch
22. 07. 2006
Dát tip
Včera byla Vella v Brně. Volala mi, jestli se můžeme sejít, tak jsem po delším váhání souhlasil. Sešli jsme se v Zemanově kavárně, už tam byla, poněkud podroušená, kouřila jednu Marlborku od druhé a chtěla mě tahat ven, že si dáme šleha. Nalil jsem do ní několik kafí a kofol a ž přišla k sobě, tak mi vyprávěla, co se stalo. No nebudu vás zatěžovat jejími osobními problémy (není co závidět, věřte). Proč ale proč to píšu - to nejdůležitější je, že mi nabídla Písmáka k prodeji. (Jak už zde bylo řečeno, Písmák není ani majtek, ani partner LA) Částka není velká, ale ani malá. Momentálně ji nemám. Problém je také v tom, že Vella prohlásila, že Písmáka prodá jen a pouze mně, nikomu jinému. Proto se vás předběžně ptám - Jste ochotni mi někdo půjčit? Klidně to může být i více "drobnějších" částek od více lidí... (Řeči o tom, že chci v září odjet do Španělska a pak dál do Mexika, či na Seychely nejsou pravdivé!!!! Vždyť seychelsky neumím ani píp!!!) Těm, kdo jsou ochotni mi přispět, respektive půjčit, sdělím ochotně číslo svého konta... :-P = = = Tak, a teď jsem zvědavý, jestli TOHLE vellu probudí k nějaké reakci, když už nic :-)))

Zaprděnec
21. 07. 2006
Dát tip
nebojte, vella to tak nenechá !!! ;)

šeptala
21. 07. 2006
Dát tip
Já bych byla pro, aby se to tu zpopelnilo. Takhle se sem přijdu mrknou jednou za čtrnáct dnů a pokaždý najdu větší hnůj. Kdyby Písmák umřel, mohli bychom si ho my, co jsme taktrochu pamětníci, idealizovat a vzpomínat na něj ve stylu bejvávalo. A nakonec bychom se zabydleli na jiných serverech. Všichni bychom to přežili. Tohle je moc krutý; a ten rozkladný smrad nic pozitivního nepřinese.

StvN, ach tak... že my pitomci se tady s tim ještě plahočíme že :o))) mně to od tebe a ostatních "rozumnějších" připadá trochu jako nevděk... mimochodem až budu od října v Praze, ráda tě uvidim.... nevim proč, ale takhle po netu tě mam za toho starýho náfuku, kterej dorážel kritikama na 16letý holčiny, ale osobně tě mam moc ráda... zajdem na pívo a budeš vyprávět storky z budějek :o)) *

StvN
21. 07. 2006
Dát tip
Ti rozumnější z nás to poznali už před pár měsíci, takže tomu zbytku to asi do hlavy jen tak někdo nenatluče.

myxomatosis
21. 07. 2006
Dát tip
ja ti dám tip*

nachytala ho !!! ta holka ho nachytala ! :o)

StvN - já na nikoho nevolám, chtěla sem aby ostatní věděli, že už ani správa serveru nefunguje. mimochodem plýtvám slovy, protože když je někdo někde s někym dělší dobu, je fajn a slušný se rozloučit.. protože může zůstat někdo kdo si pamatuje. tak. ?

pozorovatel
21. 07. 2006
Dát tip
jen jsem nevěděl, jestli "Nic" nebo "Nic"

pozorovatel: to neni k tématu !!! Kdo jiný bych asi byla? :o)

StvN
21. 07. 2006
Dát tip
Nechápu, že tu ještě někoho baví plýtvat slovy na tohle krematorium. Písmák je mrtvej, jasný? Nemá cenu nic řešit, na nikoho volat.

pozorovatel
21. 07. 2006
Dát tip
nicol?

Kdepak Vella je ještě ve vodě...a do vody je přístroje připojené k elektrické síti neradno nosit...to ví i vella.

:o) já bych řekla, že Vella je za vodou :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru