Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sbohem

22. 03. 2001
5
0
2296
Autor
Wolfling

Že na smetiště jeden kohout patří tu starou pravdu přece dávno vím snad prominou mi moji vlčí bratři když se teď proto od nich odpojím. Ty věčné střety asi mnozí snesou já ale nikdy nebyl velký rváč tak raděj půjdu, kam mě nohy nesou a jenom lesy uvidí můj pláč Tělo jde dál a duše tiše strádá sám lituji, že nevrátím se k vám a do kolonky nadepsané zrada si zase novou čárku udělám Už budu zticha, můžete být jistí že hlas můj bude s dálkou utichat že nesejdem se víc už nad kořistí jen bych vám všem chtěl ještě sbohem dát
Menahen
26. 10. 2001
Dát tip
Hustý:)))Hele, co takhle to dát do našeho klubu.)Ťip, ťop:)

Correggio
28. 04. 2001
Dát tip
a jenom lesę ovidi muj plač !

Wolfling
26. 03. 2001
Dát tip
To jsem tedy nepochopil, ale pokud bylo mé předcházející vyjádření nepřesné/nejasné upřesním ho. Pokud by se včely masakrovaly proto, že se jim líbí jeden květ ve stejnou dobu, za chvíli by žádné nezbily.

Piana
26. 03. 2001
Dát tip
ach ták, tak já prvně vůbec nepochopila pointu básně ! myslela jsem, že kohout odmítá slepici, protože už někoho od sousedů měla :)

Piana
26. 03. 2001
Dát tip
teď máš Wolflinu moji plnou podporu, utíkej, utíkej ze dvora, ať se Ti za patama práší ! :)

Piana
25. 03. 2001
Dát tip
Wolflingu, zajimava dedukce, jenom nevim jak se k ni prichazi.. a myslis, ze se vcely libi bodlakum ?

Wolfling
23. 03. 2001
Dát tip
Piana: Kdyby se všely častovaly žihadly proto, že se líbí oběma, za chvíli by bylo po včelách. Myrinda: S tím rozdílem máš pravdu. A stran toho posledního verše - je moc dlouhý, řekl bych, ale nepřišel jsem na to, jak ho obměnit.

Had
23. 03. 2001
Dát tip
Jo, tohle se mi líbí. Napadlo mne při tom, že "změna je život". Ať je to už změna k lepšímu, nebo k horšímu. Člověk s věkem mění názory a s nimi i společnost. Dík za myšlenku a típ. :o)

Helene1
23. 03. 2001
Dát tip
prijemne prekvapeni, velice dobra myslenka a jednoduchost versu a rymu ji jenom podtrhuje..budu se na Tebe muset zamerit, ctla bohuzel poprve.. a u mne to TIP zaslouzi..

Piana
22. 03. 2001
Dát tip
kdyby jedna vcela nechtela sednout na kvet, na kterem uz nekdo sedel, nebylo by moc kytek

myrinda
22. 03. 2001
Dát tip
no, soudim ze vcely a vlci jsou dost rozdilne existence;-) vazne, basen super, jen ten posledni vers mi tam nejak, nevim proc, ne zcela sedi... ale celkove tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru