Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po zapade slnka

24. 07. 2006
3
0
1851
Autor
rudko
    Všetci čakáme na svoju životnú šancu, na chvíľu, ktorá zmení náš život. Pritom si neuvedomujeme koľko takých chvíľ nám preteká pomedzi prsty. Už len uvažovaním nad tým. Ako spoznať túto výnimočnú chvíľu? To budem určite poznať keď príde. Tento raz ešte nie, neoplatí sa riskovať, v pohode by som to spravil to nie je žiadny problém, ale nie je to dôležité.

    Veľké chvíľe sa stávajú veľkými tým že na ne spomíname a nie tým že ich prežívame. Lebo ak ju prežívame úplne, určite si nestíhame uvedomovať jej dôležitosť.

     Len toľko som chcel teraz. Asi je to tak správne a možno polovicu života prežívať bezvýznamné chvíľe, neuvedomovať si ich a nespomínať a druhú polovicu spomínať a uvedomovať si aké vzrušujúce a dôležité veci som prežil, kedy prach spomienok úmyselne ponechaný nechá vyniknúť len tým najlepším scénam, ktoré sú ešte lepšie ako na živo, blbosť, celé je to lepšie ako na živo.

    Aj keď tomu niečo chýba, ako   je stále človek nespokojný, ako niečo chce keď to má chce ďalšie, vychutnávať sa nedá. Nedá sa prežiť život v .................................................. idem žiť

rudko
24. 07. 2006
Dát tip
kawa: dakujem

kawa
24. 07. 2006
Dát tip
t

Norsko
24. 07. 2006
Dát tip
di, tumáš kvéra ... :-) ... které chvíle to byly, zjištíš později ..., je pár dětí štěstěny, kteří se chytí hned, ale nevědomky, řízeni svou šťastnou hvězdou ... ... nám ostatním zbývá toto

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru