Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SCI - FI reklama

30. 07. 2006
1
1
1189
Autor
Sagitta

Včera jsem si prohlížel další reklamní leták, kterých chodí do naší schránky mraky. Napadla mě i u toho taková blbina. Dlouho jsem přemýšlel, jak ji podat, napsat, jak ji rozpracovat a do jaké kategorie ji pak umístnit. Snad jsem ji umístnil dobře. Psal jsem to s jediným cílem, aby to dokázalo čtenáře alespoň trošičku pobavit. Doufám, že se mi to splní a vyvolá aspoň nepatrný absurdní usměv.


,,Všichni dobře známe ten pocit, když máme málo místa kolem sebe, když se věci hromadí a už je není kam dát. V panelových bytech je málo úložného prostoru. Ve vašem pracovní stole zásuvky přetékají důležitými věcmi a další není kam dát? Máte spoustu bot a v botníku už není místo? Rádi čtete, máte spoustu knih, ale ve vaší knihovně není už pro další místo? Máte jednu skříň a všechno vaše oblečení se tam nevleze? Máte málo místa v batohu? Jde na koupaliště, hlava na hlavě, že není místo, kde si roztáhnout svou malou deku? Jedete autem, chcete vzít se sebou více pasažérů nebo nějaké věci navíc a už není místo? Podnikáte? Máte málo prostoru pro Vaši činnost? Mačkáte se v dopravních prostředcích, když jedete ráno do práce? Říkáte si: "Chtělo by to více místa kolem"! Vyprodukujete více smetí, než se do vaší popelnice vejde a potom musíte čekat, kdo ví jak dlouho na popeláře? Ať už jste příliš bohatí nebo lakomí a máte málo místa ve vašem trezoru, i takové problémy můžete s námi vyřešit.

S námi to dokážete, s námi na to máte, s námi to dovedete změnit! Všechny tyto problémy vyřešíte s našim patentovaným výrobkem! Stačí, když si objednáte náš výrobek "Nafukovací prostor". Můžete ho nosit v batohu, nebo jen v kabelce, či v ruce, aby jste ho měli stále k okamžitému použití. Aplikace je velmi jednoduchá, stačí rozbalit, nafouknou a nový, větší, lepší prostor máte ihned k dispozici a to kdekoliv a bez námahy!

Pokud si objednáte dva nafukovací prostory, dostanete navíc od nás dárek "CAMP SPACE".
Jezdíte rádi kempovat, ale máte malý stan?! Nevyhazujte peníze za nový! Stačí použít naši sadu CAMP SPACE a obyčejný dvou lůžkový stan se ihned promění až v pěti pokojí byt s teresou!!! Proto neváhejte a objednávejte prostor. Nikdy nezapomeňte, že místa není nikdy dost! Jedinečná mezigalaktická nabídka…..."


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru