Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O zvucích

01. 08. 2006
5
2
2604
Autor
wooxy
O zvucích
Písečnou tíhou mých nehybností
ve směru k prolínání,
při němž se tolik zrychleně dýchá,
se jednou zastaví, nic tomu nezabrání,
zvuky mých myšlenek, černých kostí,
stanou se novou frekvencí ticha.
 
Zvuky večerních tramvají
zapomenuté nazpaměť,
zvuky, která se neptají,
o kom promlouvá ticho teď.

2 názory

Smíšek:-)
10. 02. 2010
Dát tip
t

bestye
09. 12. 2006
Dát tip
pěkně se to čte - i mezi řádky :c)*

jo, tak já taky budu asi potřebovat výklad, jestli můžu. na jeden pocit nebo věc mi zapadá, ale na to seš asi moc mladá:)... jako jsme moc mladý, aby to nevypadalo debilně:) i když když už si řikáme, že sme za zenitem. to je v hajzlu. žádná radost nám nezůstane:)

wooxy
06. 09. 2006
Dát tip
už sem za zenitem, no! po přechodu. jakési desatero pro chodce. dík.

pěkně vulgární! poslední verš je znepokojující (bohužel spíš formou, ale možná je to záměr. i když tak bych ti nefandil) ale líbí i když's už měla lepší éru. trochu přímočařejší, ale působivou. jen katka by na ni plivla.

wooxy
02. 08. 2006
Dát tip
chroustjazz: to teda ne-ne! :) ono to fakt o něčem je, teď je mi to trapný vysvětlovat, protože kdybych byla básník, tak to přece poznáš hned. ale nejsou to výmluvy, fakt. můžu podat soukromej výklad leda :) selia: asi je to nesrozumitelný, zaplácaný abstraktníma slovama,ale věděla jsem, co chci říct. anyz: děkuju, děvčátko! pozorovatel: o zvucích, který se stanou tichem přece. ne proto, že zmlknou, ale protože ho nahradí, přece! + černý, protože černý , kosti jakože stavební materiál člověka, ale to nic :) beatrice: děkujůůů. mám se moc fajn, byla jsem dneska na výstavě a v kavárně, která se jmenuje MELEME KÁVU a je tam obrovskáý akvárko, který bublá jako déšť a vůbec je to tam velice podzimní a na podzim já se těšim! ale jinak vyklízim pokoj, protože budeme malovat a to už není zase taková zábava :) co ty, majoránko?

pozorovatel
02. 08. 2006
Dát tip
jen nevim proč černý kosti a o zvucích? já myslim spíš jen o tichu:)

Anyz
02. 08. 2006
Dát tip
ja nevim ale nezda se mi ze když zpřeházíš slova, bude to stále stejné, prijde mi ze je to takova tesne navazujici hezky se to prolina plyne ja nevim me pokud se to jmenuje o zvucich to prijde trefny libi se mi hlavne druha cast tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru