Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluji tě

24. 03. 2001
0
0
1077
Autor
Dav

29 Miluji tě Přicházím k tobě s nataženou dlaní jako žebrák, chci kousek tvého srdce. Jsem však dědeček kouzelný, který se ti bohatě odmění.
Dav
02. 04. 2001
Dát tip
co jsem tím chtěl říci: Možná na první pohled vypadám jako žebrák a ona se na mne nechce podívat trochu jinak. Chci se samozřejmě odvděčit láskou.

JiKo
29. 03. 2001
Dát tip
Asi jsem nepochopil proč čeština má slovo VŠAK. zde se mi zdá jeho použití alogické jinak celkově slabé

rs232
24. 03. 2001
Dát tip
To říká každý, kdo se v tom životě pak má vyznat!

Cavalera
24. 03. 2001
Dát tip
Chtěl bych vědět, jak se jí odměníš .... že by nočním chrápáním? Vysedáváním s lahváčem u televize? Chozením ožralej domů k ránu? Nebo, žeby snad vroucí láskou až do konce života? Či snad třikrát měsíčně vyneseným košem a jednou týdně protrpěným nákupem? ... snad to všechno napraví, to čtvrtletní luxování a spousta řečí nad vánočním úklidem:-)

clovrdik
24. 03. 2001
Dát tip
Člověče, v tomhle je láska ? Nabízet se pod cenou a slibovat hory doly ? Buďto seš kouzelnej dědek a nabízíš se jako kouzelnej dědek a nebo seš žebrák a pak jím zůstaneš.. Víš ty vůbec, o čem ta láska a soužití je ?? Jestli tu báseň myslíš doslova, pak je odpověď na předchozí otázku záporná. Ale nic si z toho nedělej, ono se to spraví, až ti dá život párkrát přes držku ( ehm, pardón ).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru