Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zase ráno

05. 08. 2006
1
0
987
Autor
Pet.com

Zase je  ráno. Stává se vám to? Probudíte se a všechno začne nanovo. Celej život. Nebo zase jeden posranej den. Venku leje a mně je zima. Málo jsem se oblíkla. Nepřemýšlím. Nic není. Kolem mě nic neexistuje, jenom já. Jsem svůj problém. Vzpomínám si na to, co jsem si vysnila, jako malá holka. Bylo to bájné, chtěla jsem změnit svět. Měla jsem všechno. Měla jsem to, čemu se říká rodina a domov. Měla jsem co jíst a chodila dobře oblečená. Taťka mě vodil za ruku do školky a říkal mi co nesmím. Dnes je to jinak. Nezakazuje, ale ani nedovoluje. Jednoduchý život je pro něho jistá budoucnost . A pro mě? Pro mě jistá budoucnost není

Pet.com
08. 08. 2006
Dát tip
díky za kritiku. viz Evouš

evouš
08. 08. 2006
Dát tip
jistá budoucnost....brrrr...z toho mi leze Mráz po zádech!:) jinak drsná zpověď....*

Pet.com
06. 08. 2006
Dát tip
ok

Zase je večer, prázdnej a pustej, nikdo a nic mě nečeká, nepřežiju, nechci přežít. V podstatě to není povídka, jen pojednání o duševním rozpoložení, doporučoval bych příště zařadit do kategorie Jen tak pro radost, nebo snad pro smutek? ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru