Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Umírám

26. 03. 2001
0
0
861
Autor
Eddy

Opět by to měl být text k písni.

Každý den po kouskách se rozpadám, do moře truchlivosti upadám, nemám už sílu vyplout na hladinu, už nikdy neuvidím svou rodinu. Od dna se zkouším odrazit, někdo se snaží mě dorazit. REF: Já umírám a nikdo z Vás to nevidí, já umírám a nikdo z Vás se nestydí, Já umírám. Proč musel jsem tak špatně dopadnout, proč nechali mě blízcí upadnout, proč zchytával jsem rány jenom já, Co tenhle trpký život do smrti mi dá? Co mě čeká za bránou? Doufám, že bolesti tam už přestanou. REF: Já umírám a nikdo z Vás to nevidí, já umírám a nikdo z Vás se nestydí, Já umírám. Jsem jen další nic v tomhle světě, Vy za nic nemůžete klidně spěte, jen jste si nevšímali světa kolem sebe, Mně z takových lidí vážně zebe. Žijte si dál ve svých světech, Ve kterých nic nevíte o obětech. REF: Já umírám a nikdo z Vás to nevidí, já umírám a nikdo z Vás se nestydí, Já umírám.
Verita
28. 03. 2001
Dát tip
já bych do toho boha netahala

brooklyn
28. 03. 2001
Dát tip
Ja do toho Boha netaham ,jen se mi nechtelo psat dikybohu .A stejne kdovi na co ten Buh ma vliv Bo)

Katerina
27. 03. 2001
Dát tip
pripadne mi to trochu naivni :-))

Wopi
26. 03. 2001
Dát tip
Fakt - nestydim se.

Verita
26. 03. 2001
Dát tip
tak nějak se v nestydění připojuji k Wopimu

brooklyn
26. 03. 2001
Dát tip
Umiras? Lide si toho nevsimaji ? A Ty se vsimas jinych lidi ? Nebo jen truchlis sam nad sebou...Dno je nekde jinde, neni v sebelitosti.Promin ,ze Ti to tu tak pisu,ale kdysi jsem mel taky takove nazory ,ale diky Bohu jsem z nich vyrostl. Vis co ,Eddy, bud oporou pro jine a z casem zmenis svuj postoj ke svetu a lidem.Cau.A taky se nestydim. kazdy jednou zemre.

ruby
26. 03. 2001
Dát tip
mno asi ty pisnovy texty nedovedu napsany docenit:-(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru