Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

první krůčky

26. 03. 2001
0
0
833
Autor
Fallen

sem po x letech skusil zase skládat PS možná souvislost se sirem christofem je čistě náhodná :-))

Když temná noc se na zem snáší a opar či mlha nad zemí se vznáší Když nemrtví se probouzejí A nocí se upíři tiše pohybují tu temný anděl jenž z nebe spad když náš svět byl ještě mlád pozvedl svůj meč temnoty řka:\Buď pánem noci ty!\ Tak christof jenž stal se upírem však bohudík či bohužel jen dílem ten jenž denní světlo snáší a jako mlžný opar nad námi se vznáší padl na kolena před temným andělem potěšen svým novým údělem I pasován byl christof pánem temnoty se slovy:\ Noci jsi nyní pánem ty! Avšak nikdy nezapomeň kdo nese ten temný oheň který září ve dne černě služ mi tedy věčně a věrně. Veď zástupy mé v bitvě poslední. Bojuj a vítěz než se rozední. Slyš však že nová síla byla ti dána, varuji tě ale, zmizí s příchodem rána!\
Anonym
06. 04. 2001
Dát tip
Na to že tam má spoustu chyb, slova mu nesedí, nedkdě nechápu význam, a v neposlední řadě že v češtině nevyniká jde to!

clovrdik
27. 03. 2001
Dát tip
Hmm, ale jo, i když s výhradama výše napsanýma. Ale piš dál :-)

Fallen
26. 03. 2001
Dát tip
jo zapoměl sem dodat že sem na tom pracoval asi 15 minut FALLEN

Adanedhel
26. 03. 2001
Dát tip
Hehe...za 15. min velmi dobré. Celkově taktéž. Jen bych podotkl, že já jsem na opačné straně a potkám-li tě někdy na hranicích kraje....už další báseň nenapíšeš..:-))))) To byl vtip...Je to fakt dobrý.

Prokletí
26. 03. 2001
Dát tip
hm, rýmy typu Láska/páska, kytka /lopata, co? mimochodem, nepřipadá Ti to mírně přepjaté? ta archaičnost jazyka je tak masivní, že to místy dost ruší... kopance v rytmice nekomentuju..... nic pro mě, nevím, asi si už neumím rozumět s takovou hororovou přemrštěností.... nepochválím m.

Chce si to znovu přečíst,občas ti nepasují slova,nebo ti nějaké přebývá,což kazí celkový dojem,jenž mám z tvého dílka velmi příjemný...jen tak dál...budu se těšit na další patnáctiminutovku :)

Dvoukvitek
26. 03. 2001
Dát tip
Celkem dobré, na to že to bylo spíchnutý horkou jehlou... Líbí ;)

Aura
26. 03. 2001
Dát tip
lepší, kdybych nevěděla, že je to sem tak hozené, to bych v tom snad hledala i hlubší smysly, neměl jsi to říkat.. takže líbí, a dost

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru