Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prosba kritikům

23. 08. 2006
0
0
693
Autor
Mitrill

Prosba kritikům

 

Prosím pánové a dámy,

vy jež všemu rozumíte,

vy jež rádi osočujete,

vy jež klidně lidi napadáte.

 

Takže všem, kteří jste dávali kritiku k mému dílku (ne)Pochvala na internetovou výheň, Vám všem bych ráda touto cestou vzkázala, aby si uvědomovali následky toho co někdy mohou říct.

Dle mého názoru, aby jednou byl člověk dobrý literát musí mít nejen talent, ale i chuť něco tvořit a dostávat reflexe na ty díla, aby mohl jít dál a vyrůstat a vyspívat ve své tvorbě.Nikdo se nenarodil bravurním literátem a na nějakém tématu se začít musí.

 

Čeho docílíme, když budeme nadávat a urážet spisovatele, že ničemu nerozumí a nebo napadat jejich pohlaví.K čemu je urážení a osočování? Kam to vede? K rozbrojům nad ničím.

 

Zamyslete se,

nějak se začínat musí,

začátek je těžký

a těžká je cesta.

 

Kdo lehce nabyl,

lehce pozbude.

 


petr(angel)
11. 09. 2006
Dát tip
Mitrill: některé kritiky maji hlavu a patu, muzou ti pomoci a ma smysl jim prisuzovat nejakou hodnotu Jine kritiky te mohou povzbudit, ale je to jen pohlazeni po dusi jeste jine jsou jako plivnuti, maji te pospinit a demotivovat Proto radim...stejne jako si vybiras dila a autory ktere ctes, stejne tak si vybirej kritiky(texty) a kritiky(autory kritik) ktere čteš a kterým věnuješ svoučas a energii. Nemůže tě urazit trouba, tak se s ním nezabývej, polituj ho a dále ignoruj...nebud donem quichotem a nebojuj s vetrnymi mlyny...vzdy budou zavistivci a ty mas jen jeden zivot, tak proc ho vyplytvat na ne? Drzim palce, at te to neodradi...pises pro sebe, tak se taky sama pochval... vzdy je jednodussi neco poplivat,nez neco postavit, neco degradovat nez neco obhajovat Stejne jednoduche je i neco pochvalit...chval tedy dila ktera se ti libi, dodas energii lidem kolme sebe a verim, ze casem se ti to oklikou vrati... PS k dilu: chapu co te motiovalo k napsani povzdechu(uvaha to nani ani nahodou:-D) ale nemyslim, ze je to spravna forma... Ezop psal bajky a tam se mi ta kritika čte snáze, než když ji vidím takhle prvoplanovite na skle

Narvah
24. 08. 2006
Dát tip
špatně..

vysrat se na to na všechno..... až budeš umět psát, až si budeš jistá v kramflecích (a k tomu ti pražádnej kritik nedopomůže), vybodneš se na ty kydy.... budeš prostě psát prostě vysrat se na to na celý psaní a hotovo

mortecino
23. 08. 2006
Dát tip
já si v kritikách léčím sví mindráky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru