Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Soumrak

27. 03. 2001
0
0
685
Autor
darii

Jakmile se zešeří nebe, objevím se vedle Tebe. Přicházím tak každý den, sním s Tebou každý Tvůj sen. Jenom tak na posteli sedím, dívám se na Tě a přemýšlím. Proč není nám dáno býti spolu? Já ptám se sebe zas a znovu. Celou noc tiše s Tebou strávím, možná o tom ani nevíš, po tváři Te pak pohladím, jemně, at´ se neprobudíš. Vyprávím Ti o krásách světa, a takto začíná má veta: Láska, to je písmen pět, která znamenají pro každeho něco jiného. Pro mne je to celý svět, a pro někoho třeba něco smutného. Tiše a lehounce spíš, možná má slova slyšíš. Nebudu tady, dobře to víš, až se ráno probudíš...
kosa
27. 03. 2001
Dát tip
Nemám Tě rád - zkoukni moje Auditko a odepiš Navíc si myslím, že je podstatně na škodu, když jedno slovo napíšeš s interpunkcí a druhé ne, jestli to teda není Tvůj umělecký záměr. Dávej si na to bacha - ruší to.

Wolfling
27. 03. 2001
Dát tip
Ty překlepy jsou opravdu dost únavné, doporučuji přd odesláním znovu přečíst. Jinak se mi to docela líbí, až na to, že jako většina zöbčak škobrtáš v rytmu (Jenom tak na posteli sedím, lepší by bylo Jen tak...)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru