Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak co bude dál???

27. 08. 2006
1
0
1070
Autor
bombasnek

předpověď toho co se asi vyplní

Tak se ptám- co bude zítra? Mám dvě možnosti- zopakovat si celý rok a nebo udělat krok do neznáma. Ta lepší možnost je krok do neznáma. Dělám totiž reparát a zítra je den D ten den z kterého mám nervy. Ráno vstanu a snad se neopařím čajem a budu prosit Boha aby zmizelo to okno a zase jsem měla v hlavě to co jsem se ty 2 měsíce učila. Nebudu jíst jen si budu do krve okusovat nehty a vzpomínat na to jak se to dělá. Poté odejdu směr škola u které jsem za pět minut a těch pět minut se bude potichu modlit. Nejsem věřící a snad mi to Bůh odpustí. Na chodbě si budu jěště snažit celý sešit znovu nasoukat do hlavy a pak zavolají moje jméno a ja vstoupím. V tu chvíli se začnu potit, klepat a v hlavě místo vědomostí zbyde jen černá díra. Patnáct minut budu mít slzy na krajíčku, jelikož nebudu rozumět technickým otázkám počítačového programu Maya. Z místnosti vyjdu mokrá od hlavy až k patě a budu držet pěsti dalším spolužačkám. Jenomže to už musím zasednout k počítači a něco vytvořit a tak se do toho pustím- nechci odejít poražená. Jenomže než začnu doufat ve výsledek odbijí 2 hodiny a můj čas vypršel. Vychazíme na chodbu a po půl hodině přichází komise s verdiktem. Tak a co bude dál? Zopakuji si celý rok znovu a nebo udělám ten krok do neznáma.................... 
megahit
10. 09. 2006
Dát tip
to zvládneš...musíš :o)

bombasnek
10. 09. 2006
Dát tip
zatím je neznámo dost drsný pořád jenom kecy o maturitě ale ono se to zlepší

Jolana19
03. 09. 2006
Dát tip
:-)

megahit
03. 09. 2006
Dát tip
gratuluju-na to už se nikdo nikdy ptát nebude-za kolik to bylo. hlavně že to máš...doufám, že neznámo bude pozitivnější :o)

bombasnek
03. 09. 2006
Dát tip
sice za 4 ale mám to a bylo to přesně tak jak jsem psala

Jolana19
30. 08. 2006
Dát tip
Tak jak to dopadlo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru