Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stop drogám

31. 08. 2006
0
1
1074
Autor
Pecan

 

Kdo bere drogy, může také umřít. Je to stejné, když se fetuje, a když se berou drogy. A taky se na to může umřít a také na hulení. Za to se může jít taky do basy a klidně na dva roky nebo víc. Drogy, to je to nejhorší na celém světe. Pokaždé k nám do školy do Úval přijde pán a ten pán fetoval i bral drogy, protože vždycky se chytne party a ta parta ho navede, aby bral fetování, a aby si píchal do ruky, a že je to opravdu moc dobrý, ale přitom to není dobrý. Všude si berou stříkačky, aby si mohl někde na záchodě nebo tak někde prostě píchnout a když to nemají, tak bez toho nemůžou vydržet a jsou potom zpocení. A když to bere matka dítěte, tak tomu dítěti místo, aby mu uvařila jídlo a udělala si kafe nebo čaj, tak ho komanduje a řve na to dítě. To dítě za to nemůže. Třeba, když není jídlo, tak na to dítě ječí a to dítě je potom vystrašené a je takhle mučeno a má modřiny. Jde  s něma do školy a děti se ho ptají, od čeho to má a ono se to bojí těm dětem vyzradit. Kdyby to těm dětem řeklo, tak jeho maminka se to dozví a pak dostane vynadáno že to řeklo...

1 názor

marlene
31. 08. 2006
Dát tip
leeeda---že by nějaká voloďovo sestra...nebo snad dcera...nebo snad...matka ? :))))))))))) ( to uz jsem asi prehnala ) :)))))

marlene
31. 08. 2006
Dát tip
no ono jestli je devcatku tolik kolik ji je....tak to ale stejne asi nechapu :)

K_Anče
31. 08. 2006
Dát tip
tohle je, řekla bych, celkem trapnej pokus o tvorbu imbecilních kvaziúvah

SENIOR
31. 08. 2006
Dát tip
Sice mi to připomíná moje začátky ale úrovní se jim neblíží.

sidonia
31. 08. 2006
Dát tip
bad... to je dneska soda, co? koukam, jak to tady obe prochazime.. a nestacime se divit:)

sidonia
31. 08. 2006
Dát tip
si spadla z visne, ne? ses normalni? precetla sis to po sobe? /doufam, ze to neni presprilis otazek naraz/ mela by ses vzpamatovat... nebo si poradne promluvit s georgem - to by pomohlo

marlene
31. 08. 2006
Dát tip
drogy ne ! nezabíjejte děti ! neubližujte zvířátkům ! učte se a choďte brzo spát ! mír celému světu a slunce v duši :)

Noe1
31. 08. 2006
Dát tip
Ahoj, podívej se na díla nicku Voloďa (najdeš ho teď na titulní straně) Ten píše hezky proti kouření, fetování, drogování a jiným nepravostem.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru