Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Negativní myšlenky v mé hlavě

21. 09. 2006
3
0
2142

/dvě poslední si povídají o mně/

Nech ji být - svéhlavou vše po svém dělá jako by rozumu pozbyla - hloupá co tady zmůžeme nutit ji bezhlavou? Na naše místo už kdosi se vloupal Neboj - to vyprchá tak je to vždycky zase si všimne že v koutě jsme tady posledně taky nám nahrála předtucha vrátí se - uvidíš - nezvládá pády Mě už to nebaví nebude jiná sestry si pod žebro přestěhovala nás dvě tu nechala - prý klíny do hlavy najdem si kebuli co líp se stará Co myslíš - není tam trochu víc tepla? Ňadro tě zahřívá - v srdci je měkce už o tom pár týdnů úporně přemítám pojď... Ty ses zbláznila! Mně se tam nechce!
att: díky :)))

Petrusha
22. 09. 2006
Dát tip
negatévne myšlienky vraj patria do koša nie do srdca a už keď nech ozstanú v hlave vraj v mozgu sa dá nájsť aj miesot, ktoré nevyužívame teda ale nik to vlastne nevie na sichr čo s nimi?

sten: tvorba není o promíjení - naše srdce a mysli si vyberou, co je zasáhne, co ne - tak to má být :)))

stenos
21. 09. 2006
Dát tip
Ty ale umíš přenádherně veršovat- jako málokdo!!!!!! Jsi skvělá v rytmu, jsi skvělá ve slovech,jsi vždycky nádherně překvapivá...tohle ale neberu,promiň.

krempi
21. 09. 2006
Dát tip
mno...neviem

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru