Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1. část 1.kapitoly-VIRUS

28. 09. 2006
0
1
763
Autor
Alca.red
„Ááá" vyjekla Katy. Ležela na posteli ve svém pokoji a četla si knížku hororových povídek, když tu se jí náhle kolem krku ovinuly něčí ruce! Rychle se ohlédla.
      „To jsi ty, Leo?!" vykřikla rozzlobeně. Vedle postele stála její nejlepší kamarádka a škodolibě se hihňala.
      „Sorry, ale nešlo tě nevystrašit,"omlouvala se „byla jsi do toho tak zabraná!" zvedla Katyinu knihu, kterou vystrašená dívka upustila na zem. „Horory a strašidelné příběhy. Od Aleen Brakeové." přečetla název. „Proč to čteš, když se tak bojíš?" podivila se.
      „Tomu bys nerozuměla!" pokrčila rameny Katy. Ne, tomu Lea opravdu nemohla rozumět ona byla...nebojácná, svérázná, a vždy si prosadila svou. „Přesný opak mě." s hořkostí si pomyslela Katy, ale nahlas nedala nic znát.
      „Jo- prosííím, nějak se mi zasekl počítač!Nemohla bys mi ho prosím spravit?" vyrušila ji ze zadumání Lea. Technika byla jedna z věcí, na kteréměla Katy talent.
      „Ale jo." povzdechla si. Na svou sestru a zároveň nejlepší kámošku se nikdy nedokázala dlouho zlobit.
      „Kdy se ti to stalo?" zeptala se po chvíli, když stanula v sestřině pokoji, před počítačem, který nereagoval na žádné pokyny,a dokonce ani nešel vypnout!
      „Nevím," pokrčila Lea rameny„asi když jsem si otevírala maily."
      „Musíme chvilku počkat, a pak to zkusíme restartovat." rozhodla Katy, a měla se k odchodu, když tu se náhle na monitoru objevila modrá tečka. Stále se zvětšovala, až překryla skoro celou obrazovku.V modrém kolečku se pak objevil nápis:Probíhá vymazávání všech souborů a pod tím všelijaké nesmyslné znaky Katy tedy smysl nedávaly. Ale když jí došlo, co se děje zděšeně vyjekla
      „Máš v počítači virus!"

1 názor

JiKo
06. 10. 2006
Dát tip
trochu krátký prozaický kus na kritiku je to dost rozplizlé zatím

Alca.red
06. 10. 2006
Dát tip
Já si myslím, že na to, že zveřejňuji svou vlastně 1. knihu, to není tak špatné. Samozřejmě, že k dokonalosti tomu chybí daleko, ale zase tak hrozné to snad nebude, ne! To si tedy myslím já, jako autorka. Ale pochopitelně to nemůžu objektivně posoudit, tak prosím o Vaši kritiku.

sapfoo
06. 10. 2006
Dát tip
a dál?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru