Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

poslední vyznání

05. 10. 2006
2
3
2120
Autor
blok

přijdou další a budou krásní ti, kteří kladou své já tobě na oltář ..

.
.
poslední písmácké vyznání :


a tady je watana ..
slovenská básnířka, která začínala na písmáku
*

arrivederci písmáčku
přeji přežít sobě i tobě
měj se krásně
beze mne
ach .. poe .._:-)
.
.
http://www.agjordan.cz/vesnan/hledani.html

3 názory

blok
20. 07. 2012
Dát tip
ahoj dadik, byl to vesmír v dááááli, ale bác ! země česká není lehká žádné hrátky - a jsem zpátky ! bojíte se ? aj ja .. SONETY POETORA http://www.totem.cz/enda.php?a=128033 -- básník Ludwig Jordan byl dne 1. května 2012 přepaden, oloupen a vyhnán bez prostředků a osobních věcí na ulici, protože se postavil na odpor české justici the poet Ludwig Jordan was of 1 May 2012 attacked, robbed and driven out destitute and personal belongings on the street because they defied Czech judiciary - http://dixietsalvavi.blogspot.cz/

dadik
20. 07. 2012
Dát tip
ahoj :)

blok
19. 06. 2012
Dát tip
ha ha, to je v této SPOLEČNOSTI nejtěžší MÍT VLASTNÍ NÁZOR ! blok není blog SYSTÉM JE NEMOCNÝ nemocní jsou lidi živeni nemocnou stravou sanitky v ječivém hluku vyváží nemocné lidi jako odpad do márnic které nazývá .. nemocniční ústav, Systémoví úřednící se rozhodně usilují budit dojem že všechno funguje a systém obhajují za funkční neboť na něm parazitují tyjou do výšky (funkcí) a šíře břich sami se živí nemocnou stravou, Náměstí se lesknou dlažbou zábradlí máme z drahých kovů všude hlídají kamery aby systém fungoval leská mramorová silnice to zbudovala UNIE a VLÁDA mají největší zásluhy, Ale lidi jsou nemocní korupce podražila i potraviny veškeré obyvatelstvo je bez práce menšina asertivních úředníků má přebytek jídla a věcí korupce již zachvátila celý systém lidi jsou nemocní Každý na někoho něco ví drží se navzájem v šachu a pod krkem užívání a pohodu vystřídal strach úředníci jednají v sebeobraně velitel poslouchá vojína prezident kliku a klika armádu nemocní lidé jsou pořád nespokojenější Ryba páchne od hlavy mnistři kradou jako straky systémoví úředníci vyzrazují tajemství soudci se spolčují s policií státní dozor jde s nimi do ferbla pravda je úspěšně lží bíle se stává černým a naopak, Ovšem stále více lidí churaví protože zdraví není zadarmo nejsou zadarmo, ani myšlenky myšlení může obsahovat poplašné zprávy to je nutné kontrolovat a trestat přitom máme málo policie jak ochránit tento systém ? A sanitky ječí dále slyšíte lidi ? chraňte si zdraví systém vás neochrání produkuje nemocnou stravu pro enormné počty stařečků a starenek které systémově vyváží za město přidá se kapka ke kapce eutanazie Úředníci si mnou ruce, my ne, my ne - nalhávají si iluzi ale pojídají stravu systému postupně churaví taky nemocí je příliš mnoho druhů přitom se množí nové horší v americe mají na ně specialisty Národ upadl do otroctví dotací EU, krizy ekonomie kterou nevyvolal najednou jsme v jednom pytli nestejně rozvinutá hospodářství kde převládá zákon silnějšího požíráme se navzájem Není plodů půdy dovážíme odpad k jídlu a korupčníci bohatnou žerou přitom stejné svinstvo ? systém jím krmí své lidi pojdou na ně stejně ? jako pravý zemědělec Nemocnost stoupá a rychle klesá porodnost úměrně narůstá euforie z úspěchů kasty navzdory zuřící krizi myšlení vymyté mozky tvrdí, že tráva je rudá zachránit nás může jenom osobnost a přidávat si sůl do jídla, Na důkaz, že systém je dobrý, montují systémoví úředníci antény do každého domu, do každého bytu, dosledovat buřiče a brojiče, zatočit s nimi, zbavit je majetku, odpojit proti vzájemnému propojení ušetří se tím výjezdy policie, Svět se tím ale vůbec nezmění, tráva zůstane zelená a futbal to je hra smrti se nebojíme, jenom to umírání bolí, lidi churaví z posledních sil : sláva systému ! babičovým polívkám a UNII a VLÁDĚ, jenom to žrádlo z kontejnerů .. gdyby bylo lepčí !!

Print
10. 10. 2006
Dát tip
*!!

dadik
06. 10. 2006
Dát tip
..no teda, ty to máš srovnaný...počtu... a kam letíš, do vesmíru, že se loučíš? .)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru