Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smrtelné spojení

02. 04. 2001
1
0
1091

Smrtelné spojení Já žiju v tobě a ty ve mně, jsme jako duše spojené. Stejně tak jako strom a země k sobě si cestu najdeme. Zemřem a shnijem tady spolu ve smrtelném spojení. Naše těla klesnou dolů ---- - vytvoří zkázy zjevení. Já pevně sevřu svoje rty a představím si krásu. Nezkušeného poety a jeho medového hlasu --- - jak zmírá říkajíc, že jenom tebe v srdci měl. On od života nechtěl nikdy víc, než aby na smrt zapomněl.
Wlevy
18. 05. 2001
Dát tip
Sorry,já si fakt nemůžu pomoct ,ale to první (Dvě tváře lásky)je o něco lepší.Promiň,za tu kritiku,ale ty rýmy jsou takový divný,nelíbí se mi jak se to všechno rýmuje.

kapka
07. 05. 2001
Dát tip
jo a ty urcite potkas nekoho s kym tohle budes prozivat do konce zivota!

kapka
05. 05. 2001
Dát tip
Je to něžné ,obdivuju Tě už proto,že umíš vystihnout své pocity a to jen tak někdo neumí a ještě ke všemu...jsme si asi vážně podobní ! ! !

Wolfling
03. 05. 2001
Dát tip
Jůů, ty umíš i rýmovat? No trošku zveličuju, pár rýmovaných jsem už viděl, ale těší mě to. Jako obvykle si rýpnu do rytmu, líp se mi čte báseň, která "zpívá" i svou intonací, ale je to pěkný. Asi i na tip.

Petulka
02. 05. 2001
Dát tip
ou To je moc pěkný

Kovi
07. 04. 2001
Dát tip
tvé básně jsou jemně lehké, možná lehce jemné... velice milé verše... přístupné... to se mi líbí..

Verita
02. 04. 2001
Dát tip
první dvě sloky se mi líbí hodně, ta poslední už trochu míň, ale celkově klady bohatě vyvažují zápory (které jsou navíc jen můj subjektivní dojem :))) )

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru