Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

??????????

03. 04. 2001
4
0
862
Autor
troska

tohle je to,co mi pomohlo přežít jednu z nejhorších nocí mýho života..je to vo mým klukovi,o kterým jsem do tý doby pár věcí nevěděla...

?????? Má hlava je sopkou před výbuchem, pracuje na plný obrátky, můj vlastní kluk už mě možná nemá rád JAKO DŘÍV... bylo to tak skvělý,tak proč se mám teď bát? Můj mozek je radioaktivní krajinou, když všechny věci zahynou, není v něm ani kousek citu, ale tak by to nemělo bejt... Připadám si hloupá a špinavá, mý smysly hrozně zmáhá únava, ale vím,že neusnu příštích 10 let a kvůli KOMU?... Řek,zasloužíš si někoho normálního, já mám v hlavě zmatek, ale já jsem ho takovýho milovala VÝJIMEČNÝHO... Tak proč mi řek všechny ty hnusný věci? Asi že si je myslel... já už s ním asi bejt nechci,NEBO JO? Řek,že mu vaděj mý dřívejší vztahy, von s nikým jiným nebyl, vadily by mně ty holky? MOŽNÁ UŔČITĚ... Zažili jsme spolu to nejhezčí v mým životě, v mým bídným životě plným nepochopení, chtěla jsem pro něj umřít, copak to tak UŽ NENÍ?! Změnil se mi před očima ZE DNE NA DEN nebo jsem jen nechtěla vidět,jakej je? né,to je blbost,moje paranoie... MILUJU HO, ale chápu vůbec smysl toho slova? Říkal mi ho a já jemu... ale věřili jsme tomu? Já to tak opravdu cítila, vím,že on nekecal,když on taky, v mojí mysli táhnou šedý mraky, bude to znova stejný? Přřemejšlím celou noc a celej den, už asi necejtím,co předtím, je to jiný,MOŽNÁ LEPŠÍ?!,protože otevřený, to se uvidí... Řek mi,že chce začít znova, že beze mě nemůže bejt, TAK JO ale proč to dělám?už ho neznám... Přemejšlí v jiný dimenzi, má JINÝ hodnoty NEŽ JÁ, já ale přes všechny ty kecy,co píšu, vím,že ho STRAŠNĚ MILUJU, vím,že s nikým už tak duševně NESPLYNU... JAKO S NÍM Zranil mě,nebo jen mou touhu bejt dokonalá?... JO Žiju život princezny v tom dobrým slova smyslu a stejně nedokážu žít ani umřít, asi jsem BLBÁ... Kyvadlo se kejvá, co mi ještě zbejvá? Počkám...
Rony
24. 04. 2001
Dát tip
Sakra, to mě dostalo, asi protože mi to připomíná to, co zrovna prožívám.

zklamaná
22. 04. 2001
Dát tip
vím,že když jsi to psala,tak jsi to tak opravdu cejtila a právě proto se mi to tak líbí,...on tě miluje!..a já vám moc vaši lásku přeju!!!!!!!!

Albireo
04. 04. 2001
Dát tip
Je to ohromné. Ohromně upřímné, ohromná bolest, ale dalšímu člověku to, obávám se, moc neřekne. Ale Tys to určitě pro jiné lidi nepsala, takže to nevadí.

J
04. 04. 2001
Dát tip
Nádherná otevřenost plná pravdy. Vidím v tom kus bezelstných dětských očí, které se obracejí ke světu, protože jsou tady a moc MOC to bolí. Víš, i bolest přebolí a nemyslím tím rezignaci. Zase Ti přijdou naplněné dny. Umíš se krásně ptát. Tip.

PetrViP
03. 04. 2001
Dát tip
no jo - to je těžký. o těhle tématech se nepíše snadno. to je spíš jen o vypsání. myslím.

PetrViP
03. 04. 2001
Dát tip
ale neboj. bude líp;-) (Pelc kecal:))

farokh
03. 04. 2001
Dát tip
A teď už víš? Vypadá to, že je hodně zvláštní, nebo si to jenom namlouváš. Ale.....určitě tě moc miluje

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru