Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Netvor

09. 04. 2001
1
0
1171
Autor
Akado

nie od slova príšera, ale slova tvoriť...

padla do piesku všetko bolo snom a sen bol skutočnosťou aj hviezdy lapali po sebe nesmrteľnosť všetko je snom nejestvuje nič ani čas ani priestor ani minulosť ani prítomnosť ani budúcnosť dokonca ani život
Bacil
09. 04. 2001
Dát tip
ale báseň úprimná a zasnená existuje

Miroslawek
09. 04. 2001
Dát tip
upřimná a zasněná ... 10x ano, ale upřímně ... nijak zvlášť mne to nezaujalo, na můj vkus je to příliš deklamativní popis stavu - ač hra s obrazy tomu nechybí, prostor pro čtenářovu (resp. mou) fantazii se mi hlavně ke konci zdá příliš malý. Navíc pointa má zřejmě překvapit svým efektně kontrastním vyzněním, ovšem ten efekt jde trochu mimo mně, neboť tato myšlenka již zde mnohokrát byla (tím nezpochybňuji, že se jedná o autorův původní pocit nebo ideu) a tudíž se účinek vytrácí.

Bacil
09. 04. 2001
Dát tip
Míwo, máš pravdu, když se na to takhle podívám, vidím to taky... ale přece jen, když člověk od toho všeho odhlédne... mně aspoň daří se nechat tou básní unášet, a nehloubat... i když jsou jistě mnohem lepší básně na toto téma, uznávám.

Miroslawek
09. 04. 2001
Dát tip
Heh, Bacile, já přece od toho taky odhlédnu, ovšem ve svém nitru a nikoli v kritice, která by měla autorovi být podnětem ke zdokonalení ... nemám zájem někoho (z)trhat ;o)))

Bacil
09. 04. 2001
Dát tip
Míwo, máš pravdu, já jen vysvětluju, proč jsem tomu dal tip. Ale jinak souhlasím s Tvými slovy.

Tynic
09. 04. 2001
Dát tip
Tak tohle cítím když jdu z tahu a čumím na hvězdy... Nejsilnější to bývá, když trefím sloup pouličního osvětlení....

Naso
09. 04. 2001
Dát tip
a táto báseň? Jestvuje. Hej. A to je dobre! Ibaže by som sníval a celý deň sa nevedel z toho prebudiť. Matrix?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru