Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neúprosná kolonka

06. 04. 2001
0
0
711
Autor
Rastin
Tady na Písmáku máme každý svoji kolonku, kde se ukazuje takové to čísílko, co nám říká, jak jsme staří. Někteří fikaní tam mají konstantní hodnotu (nevím, jestli kvůli tomuto důvodu), já ne, a proto neustále zjišťuju, jak rychle ten život letí. Desetinky pomalu přibývají a přibývají a při........ Někdy se toho fakt (silněji řečeno) děsím. A co Vy, všimli jste si toho někdo?
Spvrivs
13. 02. 2002
Dát tip
No tak pokud by nebyla Tatra, tak si pořídíme pikachu a dáme mu (jako bráchovi) bleskovou ránu. To bude sranda...

Rastin: Kromě relativity času mi tahle kolonka taky pomáhá poznat, jak odporně nízký věk mají někteří odporně geniální autoři

Spvrivs
11. 02. 2002
Dát tip
Prskám, když si chcu zpřesnit představu o někom tady a ten tam má akorát samy nuly! To by se mělo zakázat... (méno a povolání vem čert, ale domovina a věk mě fakt zajímají) Monty: Mně je taky deset (i když za dva měsíce budu zřejmě mít už podruhé 11. narozeniny). Co s tím uděláme? ;-)

Spvris: No, že bysme si pořídili takovou tu nákladní Tatru sklápěčku, oranžovou, a šli si s ní hrát na písek? Já budu šofér a ty mi můžeš dělat závozníka.:-)

Spvrivs
11. 02. 2002
Dát tip
Monty: Tak jo, já seberu doma kýbl a ze zahrady šlohnu 2 lopaty a můžem to dát dohromady. A brácha by nám třeba mohl dělat zákazníka a nakládat písek. :-))

Jasně, zákazníka, to je přesně vono. A dáme mu špatnej, třeba do něj načůráme nebo tak něco, a von ho bude reklamovat, a my se mu vysmějem. A samozřejmě mu tu Tatru NEPUČÍME.

Spvrivs
11. 02. 2002
Dát tip
No jasně ;-) Špeditéři jsme tady my. A když nás dá k soudu (rodičovskýmu tribunálu), tak mu v tom pročůraným písku vymácháme nohy a von bude smrdět.

Že váháš. Tak já se půjdu zejtra mrknout do hračkářství, co stojí ta Tatra. Jestli voni to vůbec ještě vyráběj, páč dneska je to všude samej Pokémon.:-)

Vojtek
12. 04. 2001
Dát tip
nechte těch keců....vždyť je to jedno.....zítra Vás zajede parniválec..a nezmůžete se ani na fň...a tady fňukáte :-))))) Mně je -85 let a na nic si nestěžuju :-)))

blázen
12. 04. 2001
Dát tip
Všichni tu mají svým způsobem pravdu, ale nejvíc podepisuju Chlastáče.

Bobísek
10. 04. 2001
Dát tip
Monty, máš naprostou pravdu. Znám pár dvacetiletých dědků...

Danny
09. 04. 2001
Dát tip
když tam někdo zadal nulu, tak at' se to násobí čím chce, (změna toho věku je IMHO implementována násobením) nula tam pořád zůstane, jako v tom vtipu "Vědomosti Vaší dcery jsou nulové. Pro přechod na vyšší ročník je třeba aby se minimálně zdvojnásobily" :-)

Yfča
09. 04. 2001
Dát tip
Danny: Od určitého roku narození Ti to pokaždé napíše nulu. Olda chtěl asi ušetřit starce :o)

To jde nějak mimo mne, já mám konstantní věk asi už od narození... je mi pořád deset...:) Co je v OP, to mi nepřijde zas až tak směrodatný, vždycky jsem posuzovala lidi podle mentálního věku, takže se věkové rozmezí mých přátel a známých pohybuje od puberty až do důchodu a nevidím na tom nic zvláštního... Mezi námi, je pořád lepší, když je někomu sedmdesát a má osmnáctiletý mozek než naopak.:)

MM
08. 04. 2001
Dát tip
já chtěl být vždycky starší :)) teď jsem sice spokojen se současným stavem - ale mým životním snem je stejně být dědečkem - patriarchou, který komanduje všechny okolo... takže pomalu čekám, až mi bude minimálně těch 70... :))) AdaMM

Prokletí
08. 04. 2001
Dát tip
jsem zvědav, jaký to bude v šedesáti, chtěl bych na chvilku zas bejt pětiletej Aneb láska kvete v každém věku _JiKo_, fůj, proč to hned tak dramatizovat m.

Chlastáč
08. 04. 2001
Dát tip
To jsou problémy, to jsou ale problémy. Tak toto mně opravdu neděsí. Minule, když jsem byl na pohovoru do zaměstnání, jsem si uvědomil, že příštích čtyřicet let s velkou pravděpodobností (pokud do té doby nezemřu) budu den co den pracovat v nějaké fabrice, což mě občas bude bavit, ale většinou mi to asi spíš poleze na nervy a tak mi přišlo, že je ten život vlastně zatraceně dlouhej a že problém není ten, že život rychle letí ale to, jak hloupě ho žijeme. Chtělo by to skrátka něco, kvůli čemu by si člověk mohl říct - tak toto je vskutku něco, kvůli čemu je dobré být naživu.

alina
08. 04. 2001
Dát tip
papouškůůů :o))) - někdy si připadám podobně :o)))

alina
08. 04. 2001
Dát tip
adáMMku, myslíš, že bys nejspíše chtěl být něco jako Stařenka Oggová, že :o))))

Rastin
08. 04. 2001
Dát tip
Přesně, Chlastáči! Proto se děsím toho, jak rychle čas letí - vím, že často nečiním to, co někde uvnitř sebe cítím.

Yfča
08. 04. 2001
Dát tip
Já mám v kolonce samé nuly... že by my chtěl někdo naznačit, že jsem nula?

Yfča
08. 04. 2001
Dát tip
Já mám v kolonce samé nuly... že by mi chtěl někdo naznačit, že jsem nula?

Yfča
08. 04. 2001
Dát tip
Sorry, omlouvám se za hrubajznu v příspěvku č. 1... Už pořádně nevidím na klávesnici... Aha, tak ty nuly budou asi nějak souviset s vyšším věkem...

papouch
07. 04. 2001
Dát tip
mně je 43 tisíc let ...... tehdá, když se stavěl Stonehenge, tak jeden jeřábník byl dost namol a upustil mi jeden ten kamenný překlad na hlavičku........ od té doby jsemť blbým a není mi jest dáno pamatovati si, ve kterém tisíciletí před Kristem jsem se vlastně vyskytnul......

Tynic
07. 04. 2001
Dát tip
Taky mě to děsí...!

Prokletí
07. 04. 2001
Dát tip
mpůžeš být stejně šťastný v půl roce jako ve stu... záleží snad na věku jakej člověk je? m.

JiKo
07. 04. 2001
Dát tip
A nejhoší je že hned po tom co se narodíme, začínáme umírat... :-)

alina
06. 04. 2001
Dát tip
No, uklidňuje mě, že já tam mám věk stále 0.0 ač jsem se o to vědomě nezasloužila. Ale tikající budíky mě občas trochu straší :o)) Říkej si, že si mlád tak jak se cítíš!! Což kupříkladu v mém případě znamení permanentní kolísání mezi 4,5 a 85 roky :o)))

alina
06. 04. 2001
Dát tip
Aha, teď jsem mrkla, kolik Ti to ukazuje :o)))) Jo, to jsou ty mláďata, co si maj na co stěžovat :o)

StvN
06. 04. 2001
Dát tip
jestli je Rastin mládě, co jsem já a mě to stejně neštve já jsem pořád jenom v jednom okamžiku, ve kterým nemládnu ani nestárnu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru