Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prázdniny

25. 11. 2006
7
11
2254
V létě až dětem skončí škola nabalím pět krajíců chleba mám dojem že ti neodolám a zajdem taky na šlapadla i když se bojím že bych spadla - z Karlova mostu mám tu vodu radši dobře nám bude na výletě třeba jsme oba stejní stejní hráči

11 názorů

Děkuji - tos mi udělal opravdu radost :)))

Noe1
26. 11. 2006
Dát tip
líbí se mi ... mám rád tvou "civilnější" polohu

Norsko 1
26. 11. 2006
Dát tip
třeba ... :-)*

Napsala, ale nepublikovala v papíře - aspoň o tom nevím :)))- vážně. S někým sis mě nejspíš zmýlil.

Jendula
26. 11. 2006
Dát tip
Určitě si nikdy nenapsala žádnou povídku? Ani jednu? Jestli budu muset, klidně se tím stohem časopisů (jednoho konkrétního, celorepublikového) prohrabu, ale nenuť mě. Mám všechna čísla od sedmadevadesátého. Přiznej se.

Myslím, že ne, hejhulo :) Snad jen se objevila v novinách vždy reportáž o autogramiádě nové sbírky - ale jihomoravská ROVNOST není k prodeji až tak vysoko. Publikuji v internetovém magazínu, ale ten asi nečteš :)

Jendula
25. 11. 2006
Dát tip
Nepublikovala jsi už v nějakém časopisu? Já jsem hejhula ze severu Čech. Nic moc zajímavého.

To fakt nevím. Bylo jich jen čtrnáct. A tam, kde jsem, jsou obvykle lidé, které znám. O tobě se tady nic nedozvím. Napověz.

Jendula
25. 11. 2006
Dát tip
Ujde. Chci říci, že není zlá. Ale tvé jméno odněkud znám. Buďto si tě s někým pletu, anebo jsi už zažila svých patnáct minut slávy. Napověz.

stenos
25. 11. 2006
Dát tip
Tak jo.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru