Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Elaborát (pracovně -bez názvu : HiP-)

28. 11. 2006
1
4
1574
Autor
vector

O tom, jak česká ňadra ovlivnila historii a vývoj státu českého, s ohledem na hrdinský ideál zpívajícího Karla Gotta

Přestože nevím, zda-li je titulek napsán po stylistické a gramatické stránce správně, jsem odhodlán napsat svou seminární práci ve stavu transformovaného vědomí, neboť jenom tak jsem políben múzou, jenom tak mohu dát průchod svým emocím, tolik nezbytným pro napsání práce podstatné pro mé hodnocení za druhé pololetí semináře. Přestože jsem se rozhodl svůj koncept k eseji brát jako „nejhorší“ fabul, jako práci – jen pár řádek čítající – na hony vzdálenou realitě, hodlám poodkrýt záměry své neukojitelným mužským varlatům (a přiznejme si, který muž je spokojen s tím, co mu osud skýtá?) a uvést epinefrin adrenalem vylučovaný do stavu více než bdělého! Fotit ňadra mladých slečen, toť téma práce mé, a přestože s obstrukcemi ze strany zákona mohu se setkat, účel a provedení práce přednější mi je. Toť téma mé jest, já Practiky staré se chopím, mnoho fotek nadělám a poskládám je do celku ladného, doplněného interpretací dějin takovou, že nejedno profesorské varle sémě kapku vyroní.

Avšak dosti egocentrických žvástů, bůhví, co vše se může do termínu odevzdání práce změnit, pusťme se do díla, já svůj jednozrcadlový fotoaparát použít hodlám, a jen vyšší moc mi zabrániti může!


4 názory

vector
06. 12. 2006
Dát tip
Za to mi bylo vyhrozovano, ze budu hnan pred profesorskou konferenci ! :)

Jendula
28. 11. 2006
Dát tip
??? Krásně vadné :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru