Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyznání do ticha

10. 04. 2001
3
0
1303
Autor
brooklyn

Vila v basni a vila pismacka neni jedna a tataz osoba. (Promin Hania :o))

Ó , jak jsi spanilá , vílo mých tajných snů , k nimž bránu střeží soumrak se svítáním . Och , jak jsi tajemná , studánko v očích skrytá , z níž napít se brání bodlavé křoviny... Ach , jak jsi vzdálená , hvězdo bezesných nocí... kéž mrak Tě zakryje , druhý mu ku pomoci , kéž na Tě nemyslím , kéž na Tě zapomenu , prosím Tě , neslyš mě , kytici němých sténů věnuji Měsíci... tomu snad... ...neublíží...
Imagine
14. 06. 2002
Dát tip
Vůbec nevím, co říct... Moc krásné... ***

brooklyn
23. 04. 2001
Dát tip
Clovrdiku, neboj se ,nejsem vztahovacny, nemam proc.A ten slovni obrat je docela zajimavy. Takovy sok .(Hacek nad s) Mam rad soky.:o) A miluji uprimnost a odvazne lidi , kteri se neboji rict to , co maji na jazyku. Takze mas dalsi velke plus. Ale ja budu taky psat to , co mam na jazyku , i kdyz to nekdy bude ZPSH. :o)))

brooklyn
19. 04. 2001
Dát tip
Diky clovrdiku, miluji uprimnost , mas u mne +. Ale co to je to ZPSH?

clovrdik
19. 04. 2001
Dát tip
brookline, máš-li opravdu rád upřímnost, pak se jistě neurazíš, když zkratku dešifruju. Ale než to udělám, chci tě poprosit, abys to bral jenom jako vyjádření k těm řádkům a v žádném případě to nebral jako útok na tebe jako na člověka. ŽPSH = Žumpa Plná Sladkejch Hoven.

clovrdik
18. 04. 2001
Dát tip
Jako vyjádření citu pěkné, jako báseň ŽPSH, sorry.

brooklyn
11. 04. 2001
Dát tip
Ja se snazim na strach nedoplacet . Je to brzda tak proc se s nim paplat.:o) Ale v te basni to jde interpretovat ruzne .Co kdyz je daleko , co kdyz je nepristupna , co kdyz mi dala kosem , zalezi od situace . Ale motiv byl jeden z tech. :o) A diky za tip.

Albireo
10. 04. 2001
Dát tip
Krásné. studánko v očích skrytá , z níž napít se brání bodlavé křoviny... To chce Tip, třeba přiláká další čtenáře, vždyť k tomu tipy slouží. A tahle báseň si zaslouží být čtená. **

Miroslawek
10. 04. 2001
Dát tip
upřimné, láskyplné ... jako básničku nechci hodnotit

Mámalibor
10. 04. 2001
Dát tip
na strach už doplatilo v životě mnoho lidí, hele jak vlastně vypadá? Já jsem se sním ještě nikdy nestkala.UMÍM TOTIŽ PROCHÁZET ZDI´.

Mámalibor
10. 04. 2001
Dát tip
DLUŽÍM TAM-E-a-TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru