Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bytůstka

12. 12. 2006
2
9
1379
Autor
lord_Ivanhoe

Terezce ...bylo mi líto to jen tak nechat plavat, tak jsem to sem vložil, pro radost

Můj malý skřítek,
nespí v krabičce od sirek,
Ne, ne. Spává v posteli,
Aby si všichni mysleli,
Že je člověk.

9 názorů

aha... ani jsem si neuvědomil, že se to dá chápat takhle. Což je ostatně škoda

Fairiella
13. 12. 2006
Dát tip
Neřeš ho, je to (SENIOR) Voloďa :) Taky mě dostal už dřív, pod svým původním nickem. Netřeba se ale nad ním rozčilovat, jakoby jakoby :-) Jinak - básnička je hezká, roztomilá :) tipík

Jezuita
13. 12. 2006
Dát tip
Dobře, dobře.Hlavně se moc nerozčíluj.Myslil jsem, že je básnička rozverná,tentáž tedy reakce.Ono to zřejmě je vážný.Nenapadlo mne, že se jedná o poezii pro děti.Tu hodnotit nemohu, tudíž se za omyl omlouvám.

Jezuita + SENIOR = zbyteční lidé :D promiňte, ale mám takový zvláštní dojem, že jeden z vás je asi poněkud retardovaný jedinec, slintající ve své cele, který se nějakým nedopatřením dostal na chvíli ven a náhodnými údery havou o klávesnici (neb samozřejmě má svěrací kazajku, též poslintanou, avšak slušivou) stvořil stejně odporný a nechutný text, jako je on sám zatímco druhý je jen arogantní debil, pro společnost žádné ohrožení, avšak říkající si každým svým projkevem o ránu. PS: četl jsem tvá díla a musím je, ač jsem méně než relativně chytrý (proboha, kde si jen nabral tak idiotské spojen slov), hodnotit jako opravdovou honbu za alespoň nicotnou kvalitou, které takový pisálek jako ty nikdy nedocílí dobrou noc

Jezuita
12. 12. 2006
Dát tip
A honí si ho ?

SENIOR
12. 12. 2006
Dát tip
To je jen pro relativne chytré. Nebudu jakoby zatěžovat. Bez avi.

mohu se zeptat na výklad tvého projevu? Asi nechápu účel slova "jakoby" v první větě. A ani to, co myslíš slovem "nahodnoceno"? :-)

SENIOR
12. 12. 2006
Dát tip
Nastestí nejsem Terezka jakoby. Nahodnoceno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru