Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nenaplněná duše

20. 12. 2006
1
7
879
Autor
Wrigley

Věčné nenaplnění

končí někdy?

Možná zabloudiv,

minul jsem cíl.

Možná ty…

 

Otevři mi oči,

rozsukuj mi ruce,

zbav mě sebelítosti.

 

nebo

 

Podívej se do mých očí,

chyť mě za ruce a

nech mě vstoupit do tvého srdce…


7 názorů

Jezuita
21. 12. 2006
Dát tip
No právě potažmo, název a obsah nějak k sobě nesedí.Věčno - chápu jako věčnost a věčné nenaplnění to je rozdíl i když to nenaplnění je ocáskem těla jehož hlavičkou by mohlo být začínání a na té platformě by se autor asi lépe vyjádřil, kdyby... ...něco udělat sám - co ?

Honzyk
21. 12. 2006
Dát tip
...,mne vubec nejde pod nos nazev...basnicka pod nim z jinyho sveta.... "vztahova"---no a nechces taky neco udelat sam...?))

Wrigley
21. 12. 2006
Dát tip
Ano, možná je to kravina. V žádném případě není sebeohlupující. V téhle kravině hledám východisko ze situace, která trvá už velmi dlouho. Není tam nic nového... Je to staré téma zpracované milionkrát. Většina z toho Milionu jsou blbosti. A je jen strašně málo kvalitního textu.

SENIOR
21. 12. 2006
Dát tip
Tady se samozřejmě jedná o sebeohlupující kravinu, která ani poeticky neosloví nikoho (normalního), neobsahuje nic nového natož kvalitního. Není divou od koho je jediný jakoby plevelný útip- od nějakeho podvedeného brigádníka který se tak snad jakoby domáhá platu? Hrůza v čem se periferno pismáku zmítá. 5.

Jezuita
21. 12. 2006
Dát tip
Nadpis se mi líbí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru