Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zhulenej orangutan

23. 12. 2006
2
8
1478
Autor
101g

1000kč-4g-8špeků

Jsem v metru.Asi sedim.V žilách mi koluje koktejl krve a thc.Náhle neviditelný hlas oznamuje konec.Konec výstupů a nástupů.Klap-Buch...dveře se zavřeli.Něco nás uvádí do rovnoměrně zrychlenýho pohybu.Týpek vedle mě čte knihu pozpátku.Divný...Fakt divný...Ten kluk co sedí naproti mě na mě divně čumí...nebo já čumim na něj..čumíme na sebe..chvilku uhybá pohledem..snad se bojí...a pak zase čumí...v hlavě mu probíhají myšlenky...proč na mě čumí...proč...bojí se...vydim mu to na očích...prosí abych na něj už nečuměl...čumim..ty lidi vokolo strašně řvou....koukám...nikdo z těch řvoucích lidí neotvírá hubu...břichomluvci...boží hlas zase zasahuje...oznamuje můj výstup...už je čas..noha kterou nemám vztupuje na pevnou zem..vlak odjíždí a já zůstávám sám v nekonečném prostoru.. 


8 názorů

silný, dost

101g
23. 12. 2006
Dát tip
jinak ze 4g...je takovejch 12..14 špeků...ale my sme nedali všechno...ještě něco zbylo..

101g
23. 12. 2006
Dát tip
woe...já měl osm špeků.....a dávali sme to v grupách...

sidonia
23. 12. 2006
Dát tip
osum speku za litr? delej si prdel z nekoho jinyho.. huleni se neprodava, ael dava.. a vymenuje.. doprdele, litr bych za podelanech 8 speku nikdy nedala.. ani za dvacet ne.. hele tos tam mel primichany snad maroko, ne? nebo naky zlaty odstepky:)))))

Nicollette
23. 12. 2006
Dát tip
pražáci si musej hulení kupovat, no to my na vesnici a v okolí si pěkně počkáme na vlastní úrodu :) nemam ráda mladý kluky a už vůbec ne když hulí prostě nemam ráda mladý kluky tak to je ! čili jsem zaujatá a ťup ode mě neuvidíš

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru