Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ty víš komu to patří...

23. 12. 2006
0
3
599
Autor
Sárinka

Patří to tomu,kdo mi ublížil ze všech nejvíc....

Ty víš komu to patří…. Chtěla bych uletět,od všeho zlýho, Nemít trápení a žít, Zranilo mě něco pro mě cenýho, Já marně si myslela že štěstí můžu mít. Poznala jsem lásku,jenže z tý špatný strany, Jen slzy a bolest co působí, Proč holky jsou jen jak kurvy braný? A jejich city neberou všechny osoby. Krásnej den,ten co jsem s tebou prožila, Tvé polibky a dotyky provázejí mě do dnes, To jen pro tebe jsem tohle všechno složila, Jenže ty jsi mi vzal srdce a odnes. Lhal jsi mi celou dobu,co na tebe sem čekala, Ona byla ta,co si chtěl! Naštěstí sem ti své tělo nedala, Stejně bys jen oní do konce sněl… Časy se mění a jí konečně poznávám, Tu,za kterou si mě vyměnil, Že je v pohodě to fakt uznávam, Ale ty ses nezměnil. Zase jsi mi lhal,že konec mezi váma je, Chtěl si tu chybu něčím napravit, Ale já znam pravdu,ona řekla ne, Že váš krásnej vztah dlouho zůstane. Snad není to další z tvých obětí, Co spatne do pasti jako já, Poblázníš jí ve svým doupěti, Já doufam že ona aspon pravdu zná.

3 názory

Tannah
24. 12. 2006
Dát tip
hej,daj to do veršov, aby sa to ľahšie čítalo, ináč sa mi to celkom páči no aj keď tie pocity nezávidim...

domin.go
23. 12. 2006
Dát tip
do veršů to dát nechceš? stejně je to imho jenom výlev bez jakékoliv umělecké hodnoty...což je svým způsobem dobře...lepší se z toho vypsat, než na někoho vlítnout s kudlou:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru