Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kromobyčejná struktura II

25. 12. 2006
3
4
981
Autor
M.

našla zbytek....edituju...původně blognutí jednoho dne v celém znění

Jsem skořicový cynik a krásný poéta

tak skloňte hlavy a ryjte svorně do bláta / mé jméno / jsem cynik a jsem pozoruhodně krásný

Kromobyčejná struktura lesa, napadlo mi. Brouci se tu snaží lítat za sluncem x wattový žárovky, napadlo mi. Černý a bílý klávesy / zatáhnu rolety / i závěsy / a napustím si horkou vanu solí // Vřelé díky, napadlo mi. Vřelé díky.

Kurkuma by byla dostatečně daleko, láhev vína dostatečně plná a V-očekávání dostatečně v pořádku na to, aby porodila. Zamiř a sejmi, zabředni. Však máš ten svůj bordel ambulante.

Stačí minuta a je z vás cynik a Kurkuma v jednom. Stačí minuta a utíkáte z města. Na nádraží u zrezavělé vesnice: Léto bylo vždycky nejvíc při čekání na nádražích, napadlo mi. O několik kilometrů dál snad mluvili o pokoře, ale asi už to nebylo tak důležitý. Zas někdo skočil pod vlak a mládež v mhd se zaujetím přemejšlela: A kdo jako ty zbytky potom sbírá? A já se možná objevím na filmu, za oknem, ve vleku filmovaného.


4 názory

pěkný, opravdu nechápu sice, ale o to tu nejde, fragmenty dojmů, líbí se mi, jak na sebe jednotlivé věci vážeš, i když to "jak" vlastně nepoznám, o to nejde. líbí se mi slova. možná by se mohlo říct, že popisuju totéž, formální cvičení, ale přesto - formální cvičení mi v totmo případě přijde zbytečně "vulgární"

hm, neviem...zaujalo a prekvapilo ma krásne spojenie skořicový cynik, ale ten ostatok neviem, neviem...škoda, lebo to oslovenie je nádherné...

M.
26. 12. 2006
Dát tip
Hmm....díky. S tim formálním cvičením si to vlastně tak nějak trefil, si říkám zpětně. I když to nebylo psaný s tim záměrem. Je to vlastně jen deníkovej zápis - zážitky, dojmy. Hloubka asi neměla bejt nebo už nevim.

Jezuita
26. 12. 2006
Dát tip
Připadá mi, s odpuštěním, jako formální cvičení, ne a ne zarejt hlouběji.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru