Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Voda

26. 12. 2006
0
1
968
Autor
Petulka

Nevkládám to sem, jako umělecké dílo, ale jako jakýsi úkol a jakousi úvahu, nad kterou se polemizovalo asi 2 roky. Máte-li jiné názory, prosím pište...

Milá Péééťo,

Ty si se mě kdysi ptala (asi rok a půl zpátky v létě), proč chodí lidé do vody.

Protože si to „asi“ nemohla pochopit, když jsem ti to horečně vysvětloval už na Vranově slíbil jsem, že ti to napíšu na tuto A4, protože chceš-li si něco zapamatovat máš si to přečíst!!!!

 

Tedy: lidé v létě chodí do vody nejspíš proto, že je jim teplo a rádi by si osvěžili tělíčko. V parném horku je to docela osvěžující. Taky to někdy zkus.J A jelikož si hodně všímavá Petra, všimla sis, že někteří lidé chodí do vody rychleji a někteří pomaleji. Ti co do vody přímo vtrhnou chtějí být asi brzo osvěženi, oproti lenochodům, kteří chodí pomaleji z důvodu budoucího šoku ze studené vody, v extrémech to může být i zdraví škodlivé (starší lidé).

 

Po nějaké době ve vodě je organismus už dosti osvěžený, a proto se z vody chodí zpět ven na sluníčko. A zase, ti co jdou z vody rychle se nejspíš těší na sluníčko, ti co jdou z vody pomale, nechápu.

 

                A jestli budeš zase něco nechápat, tak se tentokrát zeptej  

                 jiného člověka, ať taky zjistíš názor jiných lidí. J

  

 

                                                               S pozdravem Macek 

1 názor

JiKo
15. 08. 2007
Dát tip
ulítlé :))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru