Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Štěstí

15. 04. 2001
3
1
1761
Autor
Kacapitoma

Co je štěstí? Uvědomnění si důležitosti svého bytí. Vědět, proč se každé ráno probouzíme. A když usínáme, vědět, že jsme nikomu neublížili a pár lidí jsme dokázali rozesmát.

1 názor

Smile
02. 11. 2003
Dát tip
StvN:nesouhlasim,i kdyz existujes a nevis o tom muzes to vedet,protoze stesti jakozto pocit se vymyka uplne vsem standartum;) Kacapitoma:Hezke,jen me napadlo,ze mozna by to stalo za trosku hlubsi uvahu(i kdyz nad tim mozna neni co uvazovat a je to spis pro pseudointelektualy:),myslim,ze bys nad tim rozhodne umela uvazovat.Tip.

StvN
20. 04. 2001
Dát tip
polyhistor: To je diskutabilní, ale pokud bys jen existoval a nevěděl o tom, neznal bys štěstí. Kacapitoma: To je bezesporu, většina nedorozumění pramení z nevědění. Podle mě je štěstí, když si můžu říct, že vím.

Kacapitoma
19. 04. 2001
Dát tip
:o)))))Máš dobrý smysl pro humor,to je bezva:o)))

Kacapitoma
19. 04. 2001
Dát tip
ta poznámka o řádek víš měla být určena coneymu,blbě jsem to poslala:o))

Kacapitoma
19. 04. 2001
Dát tip
StvN:opravdu si myslíš, že štěstí je vědět?Někdy si říkám, jestli by nebylo nejlepší nevědět vůbec nic...:o)

děkuji děkuji děkuji ;o)

polyhistor
18. 04. 2001
Dát tip
StvN: Štěstí je být a ne vědět

Funda
16. 04. 2001
Dát tip
Nera: Duševní očista se většinou neprovádí vodou, ale slovy a skutky, ale v některých případech může být duševní očisty samozřejmě dosaženo i koupelý( třeba u mě doma ). PS: Nemám Ti co odpouštět chytré zvířátko Mea: štěstí nemusí být vidět na povrchu, ale radost většinou je

StvN
15. 04. 2001
Dát tip
Když bys to chtěla zkrátit, napiš, že štěstí je vědět.

Hmmm... 1. Dneska jsem běžel na autobus, uklouzl po psím výkalu, ujel po něm asi dva metry a rozmázl si ho po kalhotách. 2. Nikomu jsem neublížil ( pouze vymýšlel co nejbolestivější způsob psí smrti a to se přece nepočítá, ne ? ). 3. Probudil jsem se, protože nebylo možné déle spát díky zvýšené signalizační činnosti detektorů přeplněného močového měchýře. 4. Lidí jsem rozesmál poměrně dost (viz. bod 1.) podtrženo, součet: hurrrá, moje existence není marná !!!! (pardon, tato kritika je indispozicí ... ; )

Nera
15. 04. 2001
Dát tip
coney...Ty šílenče.....:c))) ....fakt bych se nesmála...opravdu néé...nó fáákt néé. :c))))))))))))))))

Astalavista
15. 04. 2001
Dát tip
Štěstí? Co je štěstí? Můůůůůůůůůška jenom zlatá.

Funda
15. 04. 2001
Dát tip
Né vždycky znamená rozesmání někoho přínos štěstí do jeho duše, ale jako chvilkový pozitivní vjem je určitě dobré. PS: pro mně konkrétně je štěstí, když vím, že jsem některým lidem pomohl k duševní spokojenosti a možné čistotě. Tip.

Nera
15. 04. 2001
Dát tip
Hele Fundoóóóó.....to s tou čistotou..jakože bereš lidi z ulice a koupeš si je doma ve vaně(?) (wodpusť hloupýmu zvířeti) :c))

Mea
15. 04. 2001
Dát tip
spíš než štěstí ... radost ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru