Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Báseň Tobě

15. 04. 2001
1
0
1180
Autor
Geneis

...

Proč láska jsou jenom pomíjivé sny Proč city k někomu jsou jenom jako drobky z chleba Které, smetené se stolu, krysy snědí. Proč když láska náhle skončí, pohasnou šťastné dny Copak je to utrpení třeba To jenom hodní lidé vědí. A jenom hodní nechtějí nikomu dělat vrásky Hodní lidé chtějí být přáteli Hodní lidé pomáhají A dělají to právě z lásky Tak PROČ mi hodný člověk ublížil? Velký posel lásky a míru, Tak proč zničil i to poslední co mi zbylo Proč zničil i Víru? Víru v to, že láska to nejsou jenom pomíjivé sny Že city k někomu nejsou jenom drobky z chleba Které, smetené ze stolu, krysy snědí. Z hrdla nevydám už ani hlásky… Proč? To bylo z lásky?
Mámalibor
17. 04. 2001
Dát tip
fakt tip všech tipů s vekým T ...

Mea
15. 04. 2001
Dát tip
- někdy i z lásky (city nejsou drobky chleba - ty se dají nahmatat - a smést ze stolu - city jsou spíš tenoučkatý provázky (tak tenoučky, že ani nejsou), přivázaný k našim dušičkám - pořád si musíš dávat pozor, abys nějaký nepřetrhl)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru